Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy gyógyszernek van mellékhatása, akkor valószínű, hogy hatása is van nem?
Figyelt kérdés
Esemény utánit vettem ma be..utána elkezdtem görcsölni..hazajöttem nagyon beálmosodtam, és utána észrevettem h vérzek..tök örültem, azt hittem megjött, de ne, ez csak egyszeri alkalom volt. Szóval voltak itt mellékhatások..olvasgattam ilyen eseményutánis kérdéseket,és mindig írták, hogy de nincs mellékhatása, és félnek, hogy terhesek. szóval akkor most az a baj ha van mellékhatása, vagy az ha nincs?:S2011. jún. 12. 17:52
1/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ha egyszer bevetted, inkább azon kellene aggódnod szerintem, hogy soha többé ne legyen ilyenre szükséged.
2/5 A kérdező kommentje:
igen, tisztában vagyok vele h hülyeséget csináltam.(:
2011. jún. 12. 18:17
3/5 anonim válasza:
A kérdés csak az, hogy hányadszor. :D
4/5 A kérdező kommentje:
azért mert ilyet kérdeztem nem kell egyből egy full idiótának nézni..el volt az első és az utolsó.
2011. jún. 12. 18:36
5/5 A kérdező kommentje:
*ez volt
2011. jún. 12. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!