Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki, ha az történt velem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha az történt velem, hogy a csajom orálisan kielégített, de amikor lejjebb húzta a bőrt, akkor ilyen fehér szerű, büdös valami volt a makkon?

Figyelt kérdés
Azonnal elment, azóta nem tudom elérni, nem tudom mi lehet, pedig tisztálkodok.:S
2011. jún. 12. 13:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha túrós akkor csak mosni kell.
2011. szept. 4. 12:09
 12/24 anonim ***** válasza:
57%
pfejjjjjjjjjjjjjjjj
2011. szept. 4. 12:20
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
fürödni kell wazze
2011. szept. 4. 12:38
 14/24 anonim ***** válasza:

Azt a fehér, túró szerű anyagot szmegmának hívják. Nem csak a makkodon jelenik meg, hanem a hónaljadon sportolás után.

Mielőtt bármilyen szexuális tevékenységet folytatnál, tisztálkodj előtte és utána is!

2011. szept. 4. 14:09
 15/24 szamo77db ***** válasza:

Mindig azzal szoktam kezdeni az ilyen válaszokat, hogy

végtelenül együttérzek veled, magam is gyűlölök orvoshoz

járni! De, megint az jön ami szokott, szóval de: mégis

jobb lenne, ha látná szakorvos! Mi itt találgatunk, de ez

nem az igazi! Az orvos felír majd valamit vagy csak taná-

csokkal lát el és utána rendbejössz, megnyugszol!

2011. szept. 4. 14:48
 16/24 LuckyestLooser ***** válasza:
Hát ez gáz... Lenőve nincs? :D
2011. szept. 4. 16:51
 17/24 anonim ***** válasza:

ja a tisztálkodást nem vizzel kell végezni

szappan bakker nem ismerős?

azt meg ne mond hogy mosni szoktad mert ha már büdös annak érnie kellett ahhoz hogy szaga legyen

szóval foglaljuk öszze: az excsajod nem éred el mert ivarérett korod ellenére nem tanultál meg megfelelően tisztálkodni ?

2011. szept. 4. 18:12
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kifordult volna a belem...
2011. szept. 4. 19:10
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Le kell vágni.
2011. szept. 4. 19:13
 20/24 IQnindzsa ***** válasza:
100%

Kedves kérdező... Bár azt állítod ,hogy tisztálkodsz én mégis élek a gyanúperrel ,hogy az a fehér valami annak volt köszönhető ,hogy nem megfelelő a személyes higiéniád.

Amikor legközelebb 'tisztálkodsz' tanácsolnám neked a dermatológiailag tesztelt tusfürdők vagy szappanok koncentrált használatát a péniszeden. Az előbőrt húzd hátra és alaposan mosd meg. A makk pereme körül ,alatt is. Ez után folyóvízzel öblítsd le róla a szappant.

Amikor törülközöl, akkor külön odafigyelve szárítsd meg ,ismét úgy h az előbőrt hátrahúzod. Ezt a folyamatot ismételd minden alkalommal amikor 'tisztálkodsz' és akkor nem kerülsz legközelebb ilyen kínos szituációba.

2011. szept. 4. 20:08
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!