Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha az történt velem, hogy a csajom orálisan kielégített, de amikor lejjebb húzta a bőrt, akkor ilyen fehér szerű, büdös valami volt a makkon?
Figyelt kérdés
Azonnal elment, azóta nem tudom elérni, nem tudom mi lehet, pedig tisztálkodok.:S2011. jún. 12. 13:41
2/24 anonim válasza:
Hát ha valóban rendesen tisztálkodsz, akkor valami fertőzés. Menj orvoshoz, majd felír rá valamit. Lányokat meg addig hagyd békén amíg nem gyógyulsz megm mert ők is elkaphatják tőled.
3/24 A kérdező kommentje:
de nem fertőzés mert utána lemostam és büdös volt:SSS
2011. jún. 12. 13:44
4/24 anonim válasza:
A csaj is rendkívül megértő,hogy ezért lelép és azt se hagyja hogy elmagyarázd mi van...
5/24 anonim válasza:
Hát épp amiatt büdös, mert fertőzés...
Menjél dokihoz, mert szerintem magától nem fog rendbejönni, az orvos meg már több száz olyat látott...
6/24 A kérdező kommentje:
de szerintem szimplán csak túrós a tököm:(
2011. jún. 12. 13:52
7/24 anonim válasza:
Megoldás, hogy legközelebb közvetlenül az előtt, hogy a barátnőddel találkozol, megmosod. Akkor is, ha előző este, vagy aznap reggel fürödtél. Mosd meg közvetlen a találkozó előtt.
Amúgy a lánynak sem kellett volna csak úgy hipp-hopp elrohanni, ha szeret téged.:S
8/24 anonim válasza:
A lányok nem szeretik a túrós faszt. Ott is szappannal/tusfürdővel tisztálkodj, és nem baj, ha pár órával az együttlét előtt.
10/24 anonim válasza:
túrós, nekem is hamar be szokott főleg ha recskázok:) ezért gyakran mosom
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!