Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért idegesíti a dolog?
a barátommal másodjára vagyunk együtt..elsőnek 6 hónapot voltunk együtt most pedig másodjára kb.egy hónapja.
tegnap eléggé 'összemelegedtünk' és azt mondta,hogy "ne csináljam..ne játsszak vele.."
megkérdeztem,hogy ezt meg mégis mire érti..?
mire ő azt felelte,hogy,mert idegesíti hogy nem történt meg..
megkérdeztem,hogy dehát micsoda?? mire ő azt mondta,hogy hát nem volt szex..és így ő eléggé bánja,és ne pörgessem fel,mert ha beindul nem tud leállni..
rákérdeztem,hogy és ez ekkora baj,hogy nem volt még semmi? erre azt mondta: nem baj,csak bánom..
Szerintetek "haragszik" vagy rosszul esik neki,hogy még nem volt semmi ilyesmi..vagy netán valamit rosszul csinálok?
nem volt semmi..az ölébe ültem,aztán magára húzott..csók volt és simogatás..semmi több és egyenlőre nem is szeretnék többet..
Mit gondoltok?
16/L
hát ha már voltatok eggyütt és le is feküdtetek akkor nem tudom mire vársz???
a barátod helyében én is sértve érezném magam.
21f
elöző vagyok,bocs nem olvastam az elözőket...h még szüz vagy.
a fentebb válaszolóknak igazuk van,vagy ne huzd fel vagy ha már felhuzod akkor csináld kézzel vagy szájjal ha nem gond
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!