Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért idegesíti a dolog?
a barátommal másodjára vagyunk együtt..elsőnek 6 hónapot voltunk együtt most pedig másodjára kb.egy hónapja.
tegnap eléggé 'összemelegedtünk' és azt mondta,hogy "ne csináljam..ne játsszak vele.."
megkérdeztem,hogy ezt meg mégis mire érti..?
mire ő azt felelte,hogy,mert idegesíti hogy nem történt meg..
megkérdeztem,hogy dehát micsoda?? mire ő azt mondta,hogy hát nem volt szex..és így ő eléggé bánja,és ne pörgessem fel,mert ha beindul nem tud leállni..
rákérdeztem,hogy és ez ekkora baj,hogy nem volt még semmi? erre azt mondta: nem baj,csak bánom..
Szerintetek "haragszik" vagy rosszul esik neki,hogy még nem volt semmi ilyesmi..vagy netán valamit rosszul csinálok?
nem volt semmi..az ölébe ültem,aztán magára húzott..csók volt és simogatás..semmi több és egyenlőre nem is szeretnék többet..
Mit gondoltok?
16/L
Jobb, ha mielőbb otthagyod! Ez a srác csak meg akar fektetni. Ha tiszta szívből szeretne, akkor nem mondott volna ilyet, mikor még csak 16 vagy, és 1 hónapja jártok, meg régebben jártatok (gondolom akkor kb 15 éves lehettél). Én 16,5 voltam, mikor összejöttem a 18 éves barátommal (Ő már nem volt szűz). Az elején elmondtam neki, hogy még szűz vagyok, és szeretnék várni a dologgal. Megértette, és onnantól SOHA egyetlen szót nem ejtett róla, hogy mikor akarom már neki adni magam. 1 év után feküdtem le, mert akkorra éreztem magam érettnek rá lelkileg. Addig persze pettingeltünk, felfedeztük egymás testét (1-2 hónap után kezdtünk pettingelni), de sosem próbálkozott be, megvárta, hogy én mondjam egyszer, hogy akarom. Pláne nem szólt be ilyet, hogy csak hülyítem... Szerelmesek voltunk(vagyunk) egymásba, és így a közösen eltöltött idő mindig ajándék , bármit is csinálunk... Nem a szex a legfontosabb... 3,5 éve vagyunk együtt, és ugyanúgy imádjuk egymást... Ha erőltette volna a szexet, már biztosan nem lennék Vele. Egyébként a legtöbb barátnőmre 1-2 évet várt a barátja, mire lefeküdtek egymással, mindenki 16-17 évesen jött össze a barátjával...
Szóval szerintem ez a fiú nem szerelmes Beléd, így nem éri meg vele folytatni. Hidd el, sokkal jobb olyasvalakivel elveszíteni, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, és akivel egész életedben emlékezni fogsz az 1. éjszakára.
20/L
Nem kellene jól felhúzni,aztán otthagyni..ez nem olyan,mint a lányoknál, sokkal kellemetlenebb. De én is meg tudok őrülni,amikor baromira be vagyok indulva és nincs semmi,majd meg őrülök,pedig nő vagyok. Szexen kívül mást is lehet csinálni, ami jó mindkettőtöknek. Ez még nem feltétlenül jelenti azt,hogy csak meg akar fektetni,egyszerűen kíván, és ha felhúzod,nem kap semmit..kellemetlen.
22/L
köszi mindenkinek!!!(:
hát nem tudom mire vélni..az tény,hogy biztosan rosszul esik neki..ezért jobban odafigyelek majd,viszont azt nem tudom,hogy miért"bánja" még ezt..elmondása szerint azért ,mert nagyon szeretné..én még szűz vagyok ő már nem,néha heccel azzal,hogy szűz vagyok..mert a szex ANNYIRA JÓ DOLOG..de én erre még nem érzem magam késznek..
meg,hogy hány hónap múlva leszel 17..?
mondtam,hogy 5..miért?
erre ő azt mondta,hogy majd "felköszönt."
ebből gondolom,hogy már nagyon szeretné..de tartok attól,hogy csalódni fog..hogy nem akar eléggé..:(
A leírásod alapján nem olyan fiúnak tűnik, aki igazán szerelmes Beléd, és bármennyit várna Rád... Nekem van olyan barátnőm, aki 16 évesen jött össze a barátjával és 2 ÉVIG vártak ezzel- amíg a lány nem volt rá kész lelkileg. Hidd el, ha lefekszel most vele egész életedben bánni fogod, hogy nem olyan fiúval tetted, aki tiszta szívéből szeret, és akinek nem ez a legfontosabb. Lehet más módon is örömöt okozni a másiknak, amúgy elég fontos, hogy a szex előtt megismerjétek egymást testét, és hogy mi jó a másiknak. Nem hiszem, hogy nagyon élveznéd, ha a 17. szülinapodon ő letámadna, jól megdugna és otthagyna, nem törődve vele, hogy Neked mi hogy jó... Elég bunkó a pasid, és nem úgy tűnik, mint aki egy hosszú, szerelmen alapuló kapcsolatra vágyik Veled.
Szerintem kérdezd meg tőle, hogy miért erőlteti ennyire, ha Te még nem vagy kész rá, és hogy hajlandó- e várni, amíg nem állsz készen. Mondd el neki, hogy ez akár 1 évet is jelenthet... Ha erre azt mondja, hogy biztos, hogy nem vár meg, akkor pedig add ki az útját. Hidd el, a legcsodálatosabb érzés olyasvalakivel elveszíteni a szüzességed, akivel kölcsönösen szerelmesek vagytok egymásba, és akivel az egymásnak való örömszerzés a célotok... Az igazi szeretkezés a szerelmetek megélése egy magasabb fokon, nem csupán egy dugás, ahol elélveznek az emberek...
Ne haragudj, de én a helyedben azt mondanám a srácnak, hogy ha még egyszer felhozza ezt a témát, akkor viszlát. Nem érdemes olyannal járni, akinek nem a személyiséged és az együtt töltött idő a fontos, hanem hogy mihamarabb szexeljetek, mert az milyen jó. Igen, csodás, ha a szerelmeddel éled meg az elsőt. De úgy biztos, hogy nem lesz jó, ha nem vagy még rá kész lelkileg. Nem érdemes egy bunkóért megtenni, mert simán el tudom képzelni, hogy utána otthagy... Ne folytasd vele, ha továbbra is erőlteti. Hidd el, rengeteg fiú van a világon, aki bármeddig várna, ha szerelmes. Én több ilyen fiút is ismerek, és mindenkinek 3-4 éve tartó boldog párkapcsolata van... Úgyhogy hidd el, van, aki várna, és nem erőltetné, aki tiszta szívből szeretne.
20/L
ez igen hasznos volt,köszönöm.(:
hát..nem tudom..néha olyan durva velem,irányít..és hát gondolom vannak a szex előtt bizonyos lépések amiket meg lehetne lépni..gondolok ezalatt pl.a pettingre.
valamelyik nap elkezdett remegni a kezem..erre azt mondta,hogy hagyjam már abba hát ha remegek semmi értelme az egésznek..nagyon rosszul esett..:(
de őtt ezt a részt átlépné vagy nem is tudom..egyből már a szexet szeretné..:/
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!