Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki a mai világban 18 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki a mai világban 18 évesen szűznek lenni? :O:S

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 12:28
1 2 3 4
 31/33 Barbibabe ***** válasza:

Nem ciki de szerintem nem kéne ennyire kategorizálni nem hiszem h minden ember aki 16 évesen veszíti el erkölcsileg 0 lenne.

Én 16 évesen veszítettem el fél éve együtt voltam a barátommal és nagyon szeretem azóta is és egyáltalán nem bántam meg és erkölcsi 0 nak sem érzem magam!

2011. jún. 14. 18:32
 32/33 anonim ***** válasza:

miez már megint hogy lánynak nem fiunak annál inkább??? és akkor mégis hogy gondolja aki ezt irta? kivel veszitse el a fiu fiatalabb korban, ha a lányoknak akkor még nem "illik". ez egy barominagy marhaság. főleg hogy a párokban általában a fiuk az idősebbek a lányoknál.

am meg nem ciki egyik nemnek se... aki aztmondja az kretén...

2011. jún. 14. 18:52
 33/33 anonim ***** válasza:

Nem ciki, de igaza van a 17/L-nek túl sok minden jóból kimaradsz a szerelem hiánya okán szüzen maradás miatt.

De ha nem lennél szűz az sem lenne ciki, nem ez határozza meg az emberi minőséget, bármit is írjanak az itteni gyíkarcok.

2011. jún. 14. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!