Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a mai világban 18 évesen szűznek lenni? :O:S
Nem ciki de szerintem nem kéne ennyire kategorizálni nem hiszem h minden ember aki 16 évesen veszíti el erkölcsileg 0 lenne.
Én 16 évesen veszítettem el fél éve együtt voltam a barátommal és nagyon szeretem azóta is és egyáltalán nem bántam meg és erkölcsi 0 nak sem érzem magam!
miez már megint hogy lánynak nem fiunak annál inkább??? és akkor mégis hogy gondolja aki ezt irta? kivel veszitse el a fiu fiatalabb korban, ha a lányoknak akkor még nem "illik". ez egy barominagy marhaság. főleg hogy a párokban általában a fiuk az idősebbek a lányoknál.
am meg nem ciki egyik nemnek se... aki aztmondja az kretén...
Nem ciki, de igaza van a 17/L-nek túl sok minden jóból kimaradsz a szerelem hiánya okán szüzen maradás miatt.
De ha nem lennél szűz az sem lenne ciki, nem ez határozza meg az emberi minőséget, bármit is írjanak az itteni gyíkarcok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!