Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a mai világban 18 évesen szűznek lenni? :O:S
Egyáltalán nem! Az a ciki, mikor egy lány 13 évesen már
nem szűz. Addig játszik a tűzzel, hisz gyerek még, hogy
abortusz lesz a vége. Na látod, ez a ciki meg a gáz! Az
pedig, hogy ennyi idősen még szűz vagy, erkölcsi tartást
mutat nekem! Nem létesítettél meggondolatlanul kapcsit,
csak azért, hogy utána ne légy szűz! Rendes vagy, akár
lány, akár fiú vagy! (Ez nem derül ki a kérdésből!)
13:43-as vagyok ismét!
Kedves kérdező köszönöm ezt a kérdést jó látni, hogy vannak rendes lányok is! Nem tudom minek köszönhető, az otthoni szigor vagy a leányzó hozzáállása,nekem mindegy a lényeg,hogy ha elkezdtek szexelni nehogy elkurvuljatok mindig arra gondoljatok, hogy az olyanból sok van. Nem kell plusz1 SZERETLEK TITEKET SZŰZ CSAJOK :D KOMOLYAN KIRÁLYOK VAGYTOK. ÉS egy másik hozzászólónak: ÍGY VAN A 14-16ÉVESEK ROHADTUL ÉRETLENEK! felvágósak....
19L
Egyáltalán nem ciki,sőt..:)
Ne foglalkozz mások véleményével.És ha valaki kérdezi akár piszkálódásképpen simán mondhatod,hogy nem vagy az.
Én 18 vagyok lány és még szűz.Barátnőimmel ugyanazon a véleményen vagyunk ideális 19 felett elveszíteni,akár 20 évesen is.
Multkor egyik haverom rákérdezett és simán azt mondtam hogy nem vagyok az.Márcsak a haverom viselkedéséből kiindulva mondtam ezt.
Egy másik fiú barátom pedig azt mondta nekem,hogy szerinte jó dolog hogy nem vagyok könnyűvérű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!