Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki a mai világban 18 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki a mai világban 18 évesen szűznek lenni? :O:S

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 12:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
az lenne ciki ha már nem lennél az.. :) de a mai világban már 12-13 évesen nem azok és ez baj... :SS
2011. jún. 14. 12:28
 22/33 anonim ***** válasza:
Én örülök ha ezt látom,hogy valaki 18évesen még szűz!!! Büszke lehetsz rá! Ha mások gúnyolódnak kinevetnek hogy haha még nem volt senki na hát tégy már valamit!? Akkor simán vágd oda h nem arra kell büszkének lenni hogy már megd..ak. Nem dicsőség. Amikor jön jön. Ha 30évesen akkor annyi! Kinek mikor. Ja meg sok a k..va 14-15-16évesek már kefélnek. Jajj hogy ők felnött nők....aha testileg vagy kurv..ak és büszkék, hogy kefélnek. Hát gratulálok nekik nem tanul ugat a szüleivel de kefélni van esze. Na kicsit eltereltem a témát de lényeg, hogy Jó szűznek lenni 18éves korig...várni még igazán felnössz és az igazival megtenni.
2011. jún. 14. 13:43
 23/33 szamo77d ***** válasza:

Egyáltalán nem! Az a ciki, mikor egy lány 13 évesen már

nem szűz. Addig játszik a tűzzel, hisz gyerek még, hogy

abortusz lesz a vége. Na látod, ez a ciki meg a gáz! Az

pedig, hogy ennyi idősen még szűz vagy, erkölcsi tartást

mutat nekem! Nem létesítettél meggondolatlanul kapcsit,

csak azért, hogy utána ne légy szűz! Rendes vagy, akár

lány, akár fiú vagy! (Ez nem derül ki a kérdésből!)

2011. jún. 14. 13:44
 24/33 anonim ***** válasza:

13:43-as vagyok ismét!

Kedves kérdező köszönöm ezt a kérdést jó látni, hogy vannak rendes lányok is! Nem tudom minek köszönhető, az otthoni szigor vagy a leányzó hozzáállása,nekem mindegy a lényeg,hogy ha elkezdtek szexelni nehogy elkurvuljatok mindig arra gondoljatok, hogy az olyanból sok van. Nem kell plusz1 SZERETLEK TITEKET SZŰZ CSAJOK :D KOMOLYAN KIRÁLYOK VAGYTOK. ÉS egy másik hozzászólónak: ÍGY VAN A 14-16ÉVESEK ROHADTUL ÉRETLENEK! felvágósak....

19L

2011. jún. 14. 13:48
 25/33 anonim válasza:
attól függ lány vagy-e lánynak annyira nem ciki fiúnak annál inkább
2011. jún. 14. 13:48
 26/33 anonim válasza:
Miért volna ciki, inkább becsülendő, hogy nem fekszel össze akárkivel. Ne azért szexelj valakivel, mert el akarod vesziteni a szüzességed, hanem, mert szereted, és tudod, hogy neki sem csak egy gyors menet vagy. Szerintem ugy az igazi, hogy kivárod a megfelelöt. Türelem!:)
2011. jún. 14. 14:55
 27/33 A kérdező kommentje:
lány vagyok:)
2011. jún. 14. 15:00
 28/33 anonim ***** válasza:
13:48as, mi az, hogy "annyira nem?" és mi az, hogy fiúnak "annál inkább?" azért, mert van még olyan ember, aki nem erkölcsi 0, hogy 12-16 évesen összefeküdjön fűvel-fával? Most őszinte leszek: szerintem ha egy fiú nem szűz 12-16 évesen, az is épp elég ciki, lehet mások nem így gondolják, ez a véleményem. Mellesleg egyáltalán nem ciki 18 évesen szűznek lenni, sőt, becsülendő :) GRAT!
2011. jún. 14. 15:58
 29/33 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki,sőt..:)

Ne foglalkozz mások véleményével.És ha valaki kérdezi akár piszkálódásképpen simán mondhatod,hogy nem vagy az.

Én 18 vagyok lány és még szűz.Barátnőimmel ugyanazon a véleményen vagyunk ideális 19 felett elveszíteni,akár 20 évesen is.

Multkor egyik haverom rákérdezett és simán azt mondtam hogy nem vagyok az.Márcsak a haverom viselkedéséből kiindulva mondtam ezt.

Egy másik fiú barátom pedig azt mondta nekem,hogy szerinte jó dolog hogy nem vagyok könnyűvérű.

2011. jún. 14. 16:11
 30/33 anonim ***** válasza:
szerintem büszke lehetsz magadra ! :)
2011. jún. 14. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!