Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok én 179cm magas srác vagyok az alacsonynak számít vagy nem? (21F)
Ezt nehéz megmondani, én is pont 179 cm magas vagyok, igaz, én csak 16 éves vagyok.
Én azt mondom, hogy ha nem nőnék tovább akkor is ez a magasság elég lenne (szerintem a lányok többségének elég), de nem bánnám, ha még 8 cm nőnék.
Az "elég lenne" úgy értettem, hogy nem akasztanám fel magam, mert csak ilyen magas vagyok..
16F
én 177 cm vagyok, igazából aki nálam magasabb vagy velem egymagas az már jó.. bár egy 185-195 cm magas pasi mellett jobban érzem magam...
17/L
Nekem elég a 180-cm magasságom :)
Ha a hadsereget vesszük 180 cm -től lehettél tagja a díszbrigádnak .
Én 173 cm Férfi vagyok és a feleségemmel most várjuk a 4. gyermekünket, nagyon szeretjük egymást.
Amit kérdeztél azon szinte semmi nem múlik, de ahogy idősebb leszel úgyis igazat adsz majd nekem. A Te korodban az számít, mennyi pénz van a zsebedben és hasonló dolgok.
Később rájössz, az számít mire viszed az életben magadat.
Ne haragudj, ne törődj most még semmivel és csajozz bátran !!!
Én 196 cm vagyok...és hát azért egy ilyen magasággal nem nagyon lehet olyat választani párnak aki mondjuk 160 cm. Tehát olyan 175-addig amíg én felérek :D...AZért nálam magasabb barátnőm ne legyen :)
15/F
És ez miért 'szexualitás' kategória? xD
Amúgy a válaszom attól függ, mire vagy kíváncsi. Nálam pl. nem számít a magasság, és szerintem ezzel sokan vannak így. De persze a lányok egy bizonyos része elküld 190 cm alatt, az olyanokkal nem kell foglalkozni. Ha az érdekel, hogy az átlaghoz képest mekkora vagy, akkor azt kell mondanom, átlagos a magasságod, mert a férfi átlag Magyarországon 176 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!