Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok én 179cm magas srác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok én 179cm magas srác vagyok az alacsonynak számít vagy nem? (21F)

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 11:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az olyan közép méret :D
2011. jún. 12. 11:45
 2/18 anonim ***** válasza:
A lányok többségénél magasabb vagy... Bár nekem nincs ilyen elvárásom, de sokaknak számít. De így még náluk is jó vagy, ilyen magassággal :)
2011. jún. 12. 11:48
 3/18 anonim válasza:

Ezt nehéz megmondani, én is pont 179 cm magas vagyok, igaz, én csak 16 éves vagyok.

Én azt mondom, hogy ha nem nőnék tovább akkor is ez a magasság elég lenne (szerintem a lányok többségének elég), de nem bánnám, ha még 8 cm nőnék.

Az "elég lenne" úgy értettem, hogy nem akasztanám fel magam, mert csak ilyen magas vagyok..

16F

2011. jún. 12. 11:51
 4/18 anonim ***** válasza:

én 177 cm vagyok, igazából aki nálam magasabb vagy velem egymagas az már jó.. bár egy 185-195 cm magas pasi mellett jobban érzem magam...

17/L

2011. jún. 12. 11:52
 5/18 anonim ***** válasza:

Nekem elég a 180-cm magasságom :)

Ha a hadsereget vesszük 180 cm -től lehettél tagja a díszbrigádnak .

2011. jún. 12. 11:55
 6/18 anonim ***** válasza:
Én is 179 cm vagyok és lány. Engem nem zavar, ha egy fiú alacsonyabb nálam vagy egymagas. Bár talán a fiúnak zavaróbb.
2011. jún. 12. 12:07
 7/18 anonim válasza:

Én 173 cm Férfi vagyok és a feleségemmel most várjuk a 4. gyermekünket, nagyon szeretjük egymást.

Amit kérdeztél azon szinte semmi nem múlik, de ahogy idősebb leszel úgyis igazat adsz majd nekem. A Te korodban az számít, mennyi pénz van a zsebedben és hasonló dolgok.

Később rájössz, az számít mire viszed az életben magadat.

Ne haragudj, ne törődj most még semmivel és csajozz bátran !!!

2011. jún. 12. 12:15
 8/18 konnerth ***** válasza:

Én 196 cm vagyok...és hát azért egy ilyen magasággal nem nagyon lehet olyat választani párnak aki mondjuk 160 cm. Tehát olyan 175-addig amíg én felérek :D...AZért nálam magasabb barátnőm ne legyen :)

15/F

2011. jún. 12. 13:00
 9/18 anonim ***** válasza:

És ez miért 'szexualitás' kategória? xD

Amúgy a válaszom attól függ, mire vagy kíváncsi. Nálam pl. nem számít a magasság, és szerintem ezzel sokan vannak így. De persze a lányok egy bizonyos része elküld 190 cm alatt, az olyanokkal nem kell foglalkozni. Ha az érdekel, hogy az átlaghoz képest mekkora vagy, akkor azt kell mondanom, átlagos a magasságod, mert a férfi átlag Magyarországon 176 cm.

2011. jún. 12. 13:25
 10/18 anonim ***** válasza:
Én 172 centi vagyok és lány, nekem már jó lenne ez a magasság (ha most csak és kizárólag a magasságra korlátozódunk --> ha valaki jó fej, bejön, lehet alacsonyabb is nálam), attól függ, hogy téged zavar-e, ha mondjuk a lány magasabb/egymagas veled.
2011. jún. 12. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!