Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most ha én 33 éves pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ha én 33 éves pasi vagyok, s csak 4 nőt dugtam meg életemben, akkor 100%, hogy nem vagyok jópasi, hiszen nem mentem végig a fél városon?

Figyelt kérdés

ez a kérdés reakcióm erre a kérdésre:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2011. jún. 11. 18:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de neked mindössze egy problémád van, az irigység. Nem is értem miért foglalkozol vele másnak mennyi nője vagy.

A "fiatal" korodról (amit kiélős korszaknak neveztél) miért beszélsz múlt időben? 33 éves vagy, nem 63.

2011. jún. 11. 19:06
 12/20 anonim ***** válasza:
Illetve vagy helyett volt,bocsi :D
2011. jún. 11. 19:06
 13/20 A kérdező kommentje:

mert van párom, s úgy tűnik, hogy ellenére annak, hogy eddig is nekem volt a legkevesebb partnerem (tehát nem volt kiélős korszak), mégis úgy néz ki, hogy az ismeretségi körömben az egyetlen vagyok, aki képes hűségesen fenntartani a végre meglevő kapcsolatot.

s lehet, hogy erre most mindenki azt fogja mondani, hogy ez milyen szép és jó, csak pont ez az, amit lehet később (vagy most) én bánok meg, mert ők jobban élvezik/élvezték az életüket.

2011. jún. 11. 19:11
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem. Attól függ kinek mi az élvezet. Van,aki a hódítást, a minél több emberrel való szexet élvezi,de van,aki inkább érzelemmel teli szexuális életre törekszik.

Ha téged ez a jelenlegi helyzet boldoggá tesz,akkor nem fogod megbánni.

2011. jún. 11. 19:13
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat 30 év alatt nekem 5 volt meg a többi nem volt aktus...Gátlásosnak születtem, parasztosan töketlennek és sokat nem változtam mondjuk 10 év alatt, vagyis gátlástalanodtam de nem eleget.Nem jön össze bármi kapcsolat, viszony nőkkel, mert várom mindig azt hogy ők is észrevegyenek engem mielött odamennék hozzájuk.Egyszóval, nem hinném , hogy valaha is megváltozok.Sok sikert neked a továbbiakban.Nem vagy egyedül.
2011. jún. 11. 19:15
 16/20 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok egyedül, de akkor az miért van, hogy amikor pl 23 évesen szűz voltam, s ezt ha bárkinek elmondtam, soha senki nem hitte el, mert:

(23 éves korom előtt nem mondtam meg senkinek, hogy szűz voltam, akkortól már előfordult)

1. ugye 23 évesen már senki nem szűz

2. jé, nem is vagyok rondja

3. a 2. pont ellenére mégsem mondta egyik sem nagyon, hogy na akkor majd ő megteszi.

2011. jún. 11. 19:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell vájkálni a múltban, a lényeg az, hogy hozd be a lemaradást most.Nekem ez a kiélési időszak, meglenne egy olyan lánnyal aki tetszik és kapcsolatban vagyok vele és tartunk valamerre, családalapitás stb. de kell tetszedjen a csaj nagyonis.
2011. jún. 11. 19:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Szóval a problémát le lehet redukálni arra, hogy úgy érzed nem volt még elég csajod.

Akkor viszont nem értem, mit keresel a párod mellett, a korod ellenére még nem vagy érett egy komoly kapcsolatra.

2011. jún. 11. 20:14
 19/20 A kérdező kommentje:
de érett vagyok, ez a baj! ezért nem lépek félre, s nem is nagyon próbálkozom.
2011. jún. 11. 21:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt több nő az életemben, akit "megdugtam" volna. Nem vagyok szégyenlős, szeretek kezdeményezni és flörtölni, viszont válogatós vagyok. Ha elsőre lefektethetők, akkor ki tudja hányan forgolódtak már bennük elötted.

A visszafogott lányok a gyengéim és nem gondolnám hogy a számukat kellene gyarapítani az évek során és a kiélős korszakot akár egy bevállalós lányal is meg lehet tenni.

A lényeg, hogy legyen kivel (lehetősleg gumi nélkül) és az kielégítő legyen.

2011. jún. 11. 23:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!