Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most ha én 33 éves pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ha én 33 éves pasi vagyok, s csak 4 nőt dugtam meg életemben, akkor 100%, hogy nem vagyok jópasi, hiszen nem mentem végig a fél városon?

Figyelt kérdés

ez a kérdés reakcióm erre a kérdésre:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2011. jún. 11. 18:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem értem az összefüggést. Senki nem írt ilyet. Puhap*cs volt az egyetlen, amit írtak. Az meg egész más, független attól, hogy jó pasi-e az ember. Arra utal inkább, hogy nem mer odamenni a lányokhoz, bár kicsit durván.
2011. jún. 11. 18:35
 2/20 A kérdező kommentje:

de ha mégis odamegy, akkor is lekoppintják.

csak a falu bikáját nem!

2011. jún. 11. 18:40
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem. Vagy félénk vagy, vagy hiszel a szerelemben, vagy kisebb a szexuális étvágyad, vagy egyszerűen csak hosszabb kapcsolataid voltak. Nem tudom miért aggódsz, jó vagy a 4-el.
2011. jún. 11. 18:41
 4/20 anonim ***** válasza:
De miért koppintanék le? Jesszus, te úgy kezded az ismerkedést, hogy szia, eddig négy nővel dugtam?? Mert ha nem, akkor ez egyáltalán nem számít.
2011. jún. 11. 18:48
 5/20 anonim ***** válasza:
Jajj dehogy kezdi úgy :D Legalábbis remélem :D Szerintem simán csak önbizalomhiányos.
2011. jún. 11. 18:49
 6/20 A kérdező kommentje:

nem ált úgy kezdem, hogy megszólítok valakit, s ált úgy folytatódik, hogy nem folytatódik. (csak a falu bikáina, mint abelinkelt kérdés mutatja)

nem kisebb a szexuális étvágyam, csak éppen éhes maradok.

2011. jún. 11. 18:51
 7/20 anonim ***** válasza:
Na linkelj egy képet és mondd el hogyan szoktál ismerkedni, akkor megmondom mi a gond.
2011. jún. 11. 18:53
 8/20 A kérdező kommentje:

nem teszem, mert a sorozat 4. nője jelenleg a partnerem. ezért eszem ágában sincs képet linkelni.

Amúgy az utóbbi hetekben rendszeresen teszenk rám bókoló megjegyzéseket nők és lányok, s olyat is látok, hogy megnéznek az utcán.

A baj csak az, hogy míg pl kollégáimat látom, hogy beszólogatnak a csinos kolléganőknek poénból, ha meg én szólok be hasonlót szintén poénból, azt rossz néven veszik, majdhogynem molesztálásnak. Ezt kettős mércének érzem. S ez mindig így volt máshol is máskor is.

2011. jún. 11. 18:59
 9/20 anonim ***** válasza:

Ha van barátnőd akkor megint nem értem mi okod a panaszra.

Talán rosszul bókolsz.

2011. jún. 11. 19:00
 10/20 A kérdező kommentje:
panaszom az, hogy nekem nem volt, nem lehetett kiélős időszakom. állítólag az ilyenek sokszor nézegetnek mások felé. s nem tehetek róla, hogy amikor mások havonta, vagy félévente partnert cseréltek, akkortájban én 1-2 hónapra sem kellettem senkinek. amikor senki nem lépett be komoly kapcsolatba, nekem nem adtak lehetőséget, pedig lehet, hogy egy-egy néhány hónapos kapcsolat megtette volna, s akkor most nem írogatnám itt ezt.
2011. jún. 11. 19:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!