Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a barátnődről akit nagyon szeretsz több hónap együttjárás után derülne ki, hogy átoperáltatta magát?
Nehogy azt higyjétek, hogy olyan hamar kiszúrható :P
Hali , 26/L vagyok , de ha forditott esetben kiderülne ilyesmi akkor én nem hiszem hogy sakitanák a baratnömmel ... jo jo hazudott de ez nem egy olyan hazugsag volt hogy megcsalt , vagy büntetett elöéletü , hanem tudta hogy csak igy lehet velem együtt ha nem azzal kezdi az elején hogy bocs de fiu voltam , es ugye bebizonyitota hogy bele lehet szeretni egy "ilyen" lányba is !! En abszolut hetero vagyok , de mondjuk a páromrol kiderülne hogy régen nö volt nem lenne sivem és eröm elhagyni anyira szeretem ... inkabb azt nézném hogy eddig is müködöt akkor talán ezután is müködne !!
de ez csak az én személyes véleményem ...
érdekes lérdés...neked mi számít jobban: a test vagy a lélek..mert midenkinek más...+ ha tényleg szereted elfogadod, ha nem is mint barátnő, de mint jóbarát...
csak te érezheted hogy ez menyire gátol abban hogy nőnek tekintsd, de ne azért ne tekintsd annak, mert mások esetleg azt mondják... ez csak is a te döntésed, a te életed és ne foglalkozz másokkal...
de mindenesetre jól beszéljétek ki az érzelmeiteket...az elfolytás ilyen helyzetben nem jó..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!