Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a barátnődről akit nagyon szeretsz több hónap együttjárás után derülne ki, hogy átoperáltatta magát?
Figyelt kérdés
Természetesen férfiból nővé. Kifejezetten szép lenne és csinos, belsőre is igazi nő, mindig is annak érezte magát.2011. jún. 11. 14:59
1/17 anonim válasza:
Ilyen nem létezik, az orvostudomány -- szerencsére -- még nem tart ott. Nagyon hamar kiszúrható az ilyesmi.
2/17 anonim válasza:
Szakítás és nem azért mert átoperáltatta magát hanem mert az egész kapcsolat egy alapvető hazugságra épület. Onnantól a bizalom megszűnik létezni ráadásul elég hülyén érezném magam, hogy végig átvert.
4/17 anonim válasza:
Megrökönyödnék, hogy nem volt őszinte és kidobnám.
5/17 anonim válasza:
Barátnőmet férfiból nővé? Mi van? Ezt nem vágom.
6/17 anonim válasza:
Ez egy fura dolog lehet, ilyesmit nem hiszem, hogy elsőre szokás lenne bevallani, mert a legtöbben azonnal elmenekülnének tőle, ilyen esetben lehet, hogy már jobban meggondolnák, mert megismerték, megszerették és végülis nő.
7/17 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz? Férfi testtel született, de átplasztikázták.
Van aki nem dobná ki? NAGYON SZERETED és azért nem mondta el az elején, mert tisztában volt vele, hogy nem jönnél vele össze ha tudnád.
2011. jún. 11. 15:12
8/17 anonim válasza:
Attól még hazudott és átvert hónapokon át, egy kapcsolat erre nem építhető.
9/17 anonim válasza:
A testét átoperáltathatja, de az a múltján nem változtat. Én ilyen helyzetben valószínűleg a saját férfiasságomban is nagyot csalódnék, mert akárhogy is megváltozott az nem változtat a tényen hogy végső soron egy férfibe szerettem bele. Soha többé nem tudnék rá úgy tekinteni mint korábban és kidobnám, aztán jönne a szembesülés önmagammal, hogy úristen hogy kerültem ilyen helyzetbe.
10/17 anonim válasza:
Kidobnám. Egyrészt, mert végig hazudott, ráadásul egy nagyon komoly dologban. Másrészt, mert többé nem tekintenék rá nőként. Férfinak született, nem érdekel, hogy most nőként kinéző mutáns, ő a szememben férfi marad, bármennyire szeretem. Szerencsére tényleg hamar kiszúrható, ha valaki csak az orvosoknak köszönhetően néz ki nőként.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!