Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádok sz. Opni és a s. permát is szeretem?
Figyelt kérdés
Szeretem ha rám élveznek vagy a számba vagy mittomén kajára is mehet akkor is megeszem ha rá spriccelnek:)
Igazából bármit tehetnek velem én szinte mindent évlezek.pl.:"erőszak",g.eci mindenhol,kikötözés,pofozgatás és kefélés.
Ez gáz?
19/L
2011. jún. 10. 21:08
3/29 A kérdező kommentje:
nem csak véleményeket
2011. jún. 10. 21:10
5/29 anonim válasza:
Nem gáz ha kiírod a telószámod.
6/29 anonim válasza:
Nem gáz,ha találsz magad mellé olyan partnert,aki igy elfogad,és ki tud elégiteni.
7/29 TOMAtm válasza:
kamu,de jó lenne ha ilyen lenne igazából is.
8/29 A kérdező kommentje:
k.urvára nem kamu bsszus nem értem mért olyan nehezen elképzelhető ez
2011. jún. 10. 21:15
9/29 anonim válasza:
Én is megerőszakolnálak és a szádba verném!;-)
10/29 szamóca.. válasza:
nekem erről egy dolog jut eszembe:
lesz.rom:DDD
ez ilyen "na nézzétek miylen jóarc vagyok, és tessék minél több ah dejóvagy típusú hozzászólást írni nekem" kérdés. menjél inkább sz*pni, mindnki jobban jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!