Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gyakori az elsőnél?
Szóval,ma volt az első alkalom,hogy a barátnőm verte és szájjal is kényeztetett(szüzek vagyunk,mindkettőnknek ez volt az első ilyen élménye).De nekem nem sikerült elmennem...A kérdésem az lenne hogy normális,hogy először nem élvez el a fiú?Mással is előfordult?Vagy még nagyon sok csiszolódni valónk van?Előre is kössz a válaszokat:)
17/F 17/L
Oráltól még soha nem tudtam elmenni.
23/F
Nem normális, de a hiba nem a testben keresendő..
Fejben nem vagytok összehangolódva még.
Akkor nem tud elmenni valaki, ha fejben nem ott van hanem idegeskedik vagy nem oda figyel ami történik, nem lazít stb.
Ha a lány ad neked, akkor el kell fogadni és nem azon aggódni hogy te jól adsz e neki vissza, neki attól lesz jó ha látja rajtad, hogy neked jó.
És ha neked jó akkor magadtól is jobban fogsz visszaadni a lánynak hiszen erre programozott a biológia.
Én oráltól mindig elmegyek :D Egyszerűen nem bírom ki hogy ne.Mondjuk barátnőm nagyon szereti a spermám ízét,szóval azzal nincs gond!Próbáljátok ki esetleg azt,hogy miközben szop téged finoman masszírozza vagy a heréidet vagy pedig a péniszed tövét.Szopás közben használhatja a nyelvét is.És ha akkor a szerszámod akkor még akár a mélytorok is szóba jöhet.Azt biztosan élveznéd.Ő nem biztos de te mint fiú tuti! :D
15/F voltam!
Gyakorlás kérdése az egész. Egyre jobban el fogsz tudni lazulni, egyre jobb lesz ő is. Menni fog az :)
az meg, hogy 15 évesen ide irkálnak a kisfiúk ilyeneket elszomorít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!