Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szájbaélvezés csak a nők egy rendkívül kis részénél jöhet szóba?
Szia Daniel.
Hiszek ennek a statnak. Egyrészt, mert sok ilyen felmérést olvastam, és mind hasonló eredménnyel zárult, másrészt mert nőként hallom, hogy nőtársaim zöme nem él át orgazmust.
A másik "ébresztő" téma. Soha nem a férfiakat hibáztattam emiatt. Igaz, hogy néma gyereknek anyja sem.. Egyértelmű, hogy a nőknek kellene megnyílniuk, és elmondani, ha valami nem jó. Persze, azért nem teszik, mert félnek, hogy egy idő után, ha a férfinak nincs sikerélménye, akkor odébbáll. A nők nem akarnak problémát okozni, így inkább valóban mártírkodnak. A "férfiak ébresztő"-t nem úgy értettem, hogy a férfiak kapják már össze magukat, mert szenvednek a nők, hanem úgy, hogy ne higgyék már el, hogy az ő nőjüknek tuti jó együtt az ágyban, és az orgazmusok valósak. Nyilván nem lehet senki gondolatolvasó, és belelátni a nő fejébe, ha az nem mondja el őszintén, de "ébresztő", hát ott a rengeteg orvosi kimutatás. (Elsősorban orvosi, és tudományos megfigyelésekre alapozok, nem a Nők Lapja vagy a Blikk, stb.-re)
Szia Daniel.
Sajnos sehogy. A legjobb az őszinteség lenne, ha mi nők ráébrednénk arra, hogy senkinek nem jó ha mártírkodunk. Mi nem élvezünk el, a párunkat meg becsapjuk. Én úgy gondolom, hogy egy nő, aki azt állítja, hogy őszinte a párjához, annak ezen a téren is őszintének kell lennie. A színlelt orgazmus egyenlő a szembe hazudással. Ezt így mondd el a párodnak. Nem, mint célozgatás, hanem csak úgy mihez tartást végett.
Talán még annyit tudsz tenni, hogy mikor orgazmusa van, akkor figyeled, hogy a hüvelyizmok ritmikusan összehúzódnak-e. Vagy, ha odateszed a kezed, olyan mintha nagyon erősen éreznéd a szívverését.
Csak az a baj, hogy ha egy nő profi színész, akkor ezt is tudja szándékosan imitálni.
Persze azért nem ennyire rossz a helyzet. Az, hogy egy nőnek nincs orgazmusa, még nem jelenti azt, hogy nem élvezi az együttlétet. Ha a párod szeret téged, akkor hidd el, hogy szeret veled lenni, még akkor is, ha esetleg nincs mindig orgazmusa.
És azt is fontos tudni, hogy a női orgazmusnak rengeteg lelki tényezője van. Mondhatni fejben dől el. Tehát, ha a férfi odaadó, és figyel a partnerére, és ő ennek ellenére nem élvez el, akkor az nem a férfi hibája.
;) Köszi!
Neked, nekTEK is. Együtt és egyszerre! :)
Hát Daniel, megértelek.
Elkorcsosultak a mai fiatalok, tisztelet a kivételnek.
Előtérbe kerültek a külsőségek, teljesen eltorzultak az értékrendek.
Én nem tudom merre tart ez a világ, de már megérett a pusztulásra.
Mindenesetre, biztos, hogy jobb neked egyedül, mint együtt egy olyan némberrel, akiben nem leled az örömöd. Nem a szilikoncici, szolis bőr, pláza-rucik amit a férfiak hosszútávra keresnek, hanem az egyszerűség, kedvesség, erkölcsösség. Csak ez mára már hiánycikk...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!