Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szájbaélvezés csak a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szájbaélvezés csak a nők egy rendkívül kis részénél jöhet szóba?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 20:37
1 2 3 4 5 6
 41/52 .Daniel. ***** válasza:
És szerinted miért ne dugjam a homokba a fejem ha a nőm csak eljátsza hogy orgazmusa volt és "szenved" mintsem hogy kinyissa a száját és elmondja hogy ő nem tud elmenni vagy éppen valamit rosszul csinálok és azért nem megy el? Melyik a jobb? Én úgy vagyok vele ha szexelek egy nővel nem kérdezem hogy jó-e mert hazudhat(mint leírtad a nők fele ezt teszi). Ha jó neki akkor nem szól csak élvezi ha rossz és szól változtatok ha rossz és nem képes szólni? Akkor le van szarva szexelek tovább.
2011. jún. 11. 09:15
 42/52 anonim ***** válasza:

Szia Daniel.

Hiszek ennek a statnak. Egyrészt, mert sok ilyen felmérést olvastam, és mind hasonló eredménnyel zárult, másrészt mert nőként hallom, hogy nőtársaim zöme nem él át orgazmust.

A másik "ébresztő" téma. Soha nem a férfiakat hibáztattam emiatt. Igaz, hogy néma gyereknek anyja sem.. Egyértelmű, hogy a nőknek kellene megnyílniuk, és elmondani, ha valami nem jó. Persze, azért nem teszik, mert félnek, hogy egy idő után, ha a férfinak nincs sikerélménye, akkor odébbáll. A nők nem akarnak problémát okozni, így inkább valóban mártírkodnak. A "férfiak ébresztő"-t nem úgy értettem, hogy a férfiak kapják már össze magukat, mert szenvednek a nők, hanem úgy, hogy ne higgyék már el, hogy az ő nőjüknek tuti jó együtt az ágyban, és az orgazmusok valósak. Nyilván nem lehet senki gondolatolvasó, és belelátni a nő fejébe, ha az nem mondja el őszintén, de "ébresztő", hát ott a rengeteg orvosi kimutatás. (Elsősorban orvosi, és tudományos megfigyelésekre alapozok, nem a Nők Lapja vagy a Blikk, stb.-re)

2011. jún. 11. 09:33
 43/52 .Daniel. ***** válasza:
Értem. Nos köszönöm hogy legalább Te mint nő ilyen őszintén megmondod a valóságot:) Annyit még szeretnék megtudni hogy hogyan vehetem észre ha a párom csak színlel?
2011. jún. 11. 13:15
 44/52 anonim ***** válasza:

Szia Daniel.

Sajnos sehogy. A legjobb az őszinteség lenne, ha mi nők ráébrednénk arra, hogy senkinek nem jó ha mártírkodunk. Mi nem élvezünk el, a párunkat meg becsapjuk. Én úgy gondolom, hogy egy nő, aki azt állítja, hogy őszinte a párjához, annak ezen a téren is őszintének kell lennie. A színlelt orgazmus egyenlő a szembe hazudással. Ezt így mondd el a párodnak. Nem, mint célozgatás, hanem csak úgy mihez tartást végett.

Talán még annyit tudsz tenni, hogy mikor orgazmusa van, akkor figyeled, hogy a hüvelyizmok ritmikusan összehúzódnak-e. Vagy, ha odateszed a kezed, olyan mintha nagyon erősen éreznéd a szívverését.

Csak az a baj, hogy ha egy nő profi színész, akkor ezt is tudja szándékosan imitálni.

Persze azért nem ennyire rossz a helyzet. Az, hogy egy nőnek nincs orgazmusa, még nem jelenti azt, hogy nem élvezi az együttlétet. Ha a párod szeret téged, akkor hidd el, hogy szeret veled lenni, még akkor is, ha esetleg nincs mindig orgazmusa.

És azt is fontos tudni, hogy a női orgazmusnak rengeteg lelki tényezője van. Mondhatni fejben dől el. Tehát, ha a férfi odaadó, és figyel a partnerére, és ő ennek ellenére nem élvez el, akkor az nem a férfi hibája.

2011. jún. 11. 14:53
 45/52 .Daniel. ***** válasza:
Értem. Köszönöm a tanácsokat, megfogadom őket.:) Sok boldogságot és orgazmust a továbbiakban. :)
2011. jún. 11. 15:36
 46/52 anonim ***** válasza:

;) Köszi!

Neked, nekTEK is. Együtt és egyszerre! :)

2011. jún. 11. 15:56
 47/52 anonim ***** válasza:
Nekem a párom szerencsére nem játsza meg magát, vagy mondja hogy mit szeretni, vagy odateszi a kezek-szám-farkam,mikor mit.Örülök neki, hogy őszínte, nem frusztrál vele.
2011. jún. 11. 17:51
 48/52 .Daniel. ***** válasza:
Köszönöm de most nincs párom:) Egy jó darabig nem is szeretnék párt. Sok a r*banc a mai lányok körében. Igen vannak gyöngyszemek viszont az én korosztályomban kevesebb mint az idősebbeknél. Bevallom kissé lusta is vagyok tűt keresni a szénakazalban.:)
2011. jún. 11. 18:13
 49/52 anonim ***** válasza:

Hát Daniel, megértelek.

Elkorcsosultak a mai fiatalok, tisztelet a kivételnek.

Előtérbe kerültek a külsőségek, teljesen eltorzultak az értékrendek.

Én nem tudom merre tart ez a világ, de már megérett a pusztulásra.

Mindenesetre, biztos, hogy jobb neked egyedül, mint együtt egy olyan némberrel, akiben nem leled az örömöd. Nem a szilikoncici, szolis bőr, pláza-rucik amit a férfiak hosszútávra keresnek, hanem az egyszerűség, kedvesség, erkölcsösség. Csak ez mára már hiánycikk...

2011. jún. 11. 18:48
 50/52 .Daniel. ***** válasza:
Sajnos igazad van. Kezdetnek a médiának kéne eltűnnie. Az utolsó barátnőm mondta hogy kellemetlen érzés neki, kimenni az utcára smink nélkül és úgy érzi mindenki őt nézi milyen "ronda" pedig nem volt r*banc. Nagy kincs ma egy normális nő de én biztosan találok egyet.
2011. jún. 11. 19:22
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!