Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szájbaélvezés csak a nők egy rendkívül kis részénél jöhet szóba?
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:25
Nem neked írtam a "zagyvaság" szót.
Köszi a felvilágosítást :)
Kérdező én csak azt nem értem, ha nő vagy, akkor most mit akarsz megtudni ezzel a kérdéssel? Számomra ez nem igazán derül ki, vagy ha azt szeretnéd, hogy lányok írjanak megteszik vagy sem, akkor úgy kell feltenni. Mert így nem nagyon érthető mégis mi a célod a kérdéssel.
Statisztikagyűjtésre meg egyébként a gyakori amúgy sem alkalmas, jobban jársz ha mondjuk keresel erre vlmi konkrét felmérést, manapság már minden hülyeséget felmérnek miért pont ez maradna ki.:D
Honnan szedted te ezt a statot kedves egyik válaszoló?:)
De rendben tegyük fel igaz. A férfiak ugye erről nem tudnak(talán mert nem így van?:)) de akkor honnan kéne tudniuk? Nőktől? Talán...De ha a nők hallgatnak és játszák a mártírt hogy ők aztán elviselik hogy nincs orgazmus de azért vele marad. Nem hiszem hogy annyira le tenném én azt a lécet hogy egy hazug, magát megjátszó(egyben buta is mert elmondaná neki lenne jobb) velem beszélni nem képes nőt válasszak páromnak. De te továbbra is állítod hogy a nők 80%-a ilyen. Ja, ne gyere azzal hogy a jellemvonások nem igazak mert csak:) Igazak és kész. Egyszóval szerintem baromság amit írtál és lekicsinyíti a nőket.
Kedves Daniel, a Google a barátod.
Most ez az első link, amit találtam, és itt azt írja, hogy 29%-nak van orgazmusa, tehát nem 80, hanem csak 71%-nak nincs. De olvastam 80%-ot is.
6. pont.
Még valami.
Nem muszáj velem egyetérteni, de arra megkérlek, hogy ne "baromság"-ozd le a kommentem.
Köszönöm, ha megtisztelsz ezzel.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!