Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szájbaélvezés csak a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szájbaélvezés csak a nők egy rendkívül kis részénél jöhet szóba?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 20:37
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:25

Nem neked írtam a "zagyvaság" szót.

Köszi a felvilágosítást :)

2011. jún. 10. 21:26
 32/52 anonim ***** válasza:
0%
21.25 Ezt a betűcsatát mindenki érti, csak a kérdező nem!
2011. jún. 10. 21:26
 33/52 A kérdező kommentje:
Te meg roppant büszke vagy magadra, és el nem mondanád, mi a halálról beszélsz.
2011. jún. 10. 21:28
 34/52 anonim ***** válasza:
Még mindig a feltett kérdéséről és a beírt válaszokról csevegünk!
2011. jún. 10. 21:30
 35/52 A kérdező kommentje:
Csak nyugodtan. Nehogy én is értsem ám. További jó csevegést...
2011. jún. 10. 21:31
 36/52 anonim ***** válasza:

Kérdező én csak azt nem értem, ha nő vagy, akkor most mit akarsz megtudni ezzel a kérdéssel? Számomra ez nem igazán derül ki, vagy ha azt szeretnéd, hogy lányok írjanak megteszik vagy sem, akkor úgy kell feltenni. Mert így nem nagyon érthető mégis mi a célod a kérdéssel.

Statisztikagyűjtésre meg egyébként a gyakori amúgy sem alkalmas, jobban jársz ha mondjuk keresel erre vlmi konkrét felmérést, manapság már minden hülyeséget felmérnek miért pont ez maradna ki.:D

2011. jún. 10. 21:33
 37/52 .Daniel. ***** válasza:

Honnan szedted te ezt a statot kedves egyik válaszoló?:)

De rendben tegyük fel igaz. A férfiak ugye erről nem tudnak(talán mert nem így van?:)) de akkor honnan kéne tudniuk? Nőktől? Talán...De ha a nők hallgatnak és játszák a mártírt hogy ők aztán elviselik hogy nincs orgazmus de azért vele marad. Nem hiszem hogy annyira le tenném én azt a lécet hogy egy hazug, magát megjátszó(egyben buta is mert elmondaná neki lenne jobb) velem beszélni nem képes nőt válasszak páromnak. De te továbbra is állítod hogy a nők 80%-a ilyen. Ja, ne gyere azzal hogy a jellemvonások nem igazak mert csak:) Igazak és kész. Egyszóval szerintem baromság amit írtál és lekicsinyíti a nőket.

2011. jún. 10. 21:54
 38/52 anonim ***** válasza:

Kedves Daniel, a Google a barátod.

Most ez az első link, amit találtam, és itt azt írja, hogy 29%-nak van orgazmusa, tehát nem 80, hanem csak 71%-nak nincs. De olvastam 80%-ot is.

[link]

6. pont.

2011. jún. 10. 22:23
 39/52 anonim ***** válasza:

Még valami.

Nem muszáj velem egyetérteni, de arra megkérlek, hogy ne "baromság"-ozd le a kommentem.

Köszönöm, ha megtisztelsz ezzel.

2011. jún. 10. 22:25
 40/52 .Daniel. ***** válasza:
Nem gondoltál még arra hogy amit a neten írnak az nem mind igaz? Nem olvastam végig a cikket csak belenéztem és bár meglehet neked van igazad(vagyis a netnek)viszont nekem nem tűnik ez szavahihetőnek. Mint itt sem ezen az oldalon. Azért teszel fel értelmes kérdést hogy jó választ kapj és a válaszokból 1 maximum 2 ami értékes. De itt nem a te válaszodra akartam célozni csak úgy általánosságban. Biztos sok olyan cikk is van a neten pl hogy Justin Bieber meleg de nem biztos hogy igazak is. Ha tényleg így van hogy 80% akkor az elszomorító de akkor még mindig ott a kérdés: miért a férfiak ébredjenek fel?
2011. jún. 11. 09:11
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!