Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájdalmas amikor a srác nagy mérettel rendelkezik, teljesen behatol és eléri a méhszájat?
12:47 Ha minden nyomorék feminista ezzel fog jönni hogy én sose értem meg a szülés fájdalmait akkor se fog ez a dolog megváltozni mert bizonyára így a normális. A Földön a legostobább dolog valakit olyan dologért hibáztatni amiről nem tehet. A nőket amúgy se megérteni kell hanem szeretni.
2 ha ennek örülsz én a feministákat nem tartom nőknek. Az egy külön faj számomra. A nőknek jár a tisztelet ahogy apám is tanította mindig legyünk figyelmesek velük és megértőek ,de a feminista ezt erőszakkal akarja elvenni merthogy neki az jár ,és egy igazi nő nem erőszakoskodik illem terén.
Lehet hogy érdekes egyedi nézeteket vallok ,de eddig még egy barátnőmtől se váltam el haraggal.
Hűűű... ezen még nem is gondolkodtam el... :)
De most, hogy mondod, én szeretem amikor a párom teljesen végig ér bennem, és... hát... férfilag fellép. XD
Durván...
Basszus, máris hívom.
Csocsi.
Ez igazán kellemes kis válasz volt. Nem vagyok feminista, és ha ennyiből nem szűrted le a lényeget, akkor sajnállak. A választ olvasva, azt hittem lány válaszol, aztán kiderül h mégsem.:D
Tiszteld tovább a nőket, jól teszed, de ritka az olyan aki tiszteli, és megbecsüli, annak ellenére, és most csak ragadjuk ki a szülés pillanatát, csak megcsinálnia kell, amúgy éli életét. Nem hozok fel példákat, de nem erre ment ki a válaszom, ne legyen üldözési mániád.(tudom nincs, de ne is legyen...)
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:32
Ok, megbeszéltük. Mind1..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!