Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fájdalmas amikor a srác nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájdalmas amikor a srác nagy mérettel rendelkezik, teljesen behatol és eléri a méhszájat?

Figyelt kérdés
Szoktátok kérni, hogy ne hatoljon teljesen be, mert az kellemetlen? Vagy milyen érzés?
2011. jún. 10. 12:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

NAGYON FÁJ!(legalábbis a legtöbb nőnek!!).De vannak olyan nők is akik imádják!Ha fiú vagy és akkor mérettel rendelkezel akkor próbáld ki a barátnődön.Ha fáj neki és nem élvezi azt úgy is látni fogod rajta.És akkor többet nem csinálod!

16/F voltam!

2011. jún. 10. 12:39
 2/17 anonim ***** válasza:
71%

Nekem fáj, ha eléri. A szélessége nem, mert jól nedvesedek, hosszú a petting.

20/N

2011. jún. 10. 12:40
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
szerintem is fájdalmas, valahogy én nem is élvezem
2011. jún. 10. 12:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kellemetlen tud lenni:(

20N

2011. jún. 10. 12:43
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Párom mondta egyszer, hogy úgy érzi, kész, ott a vége, nincs több hely. De nem fájt neki. Viszont döngetni azért nem kell ott, ahol nincs ajtó.
2011. jún. 10. 12:44
 6/17 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem dijjazzátok a jó keményen, tövig módszert?
2011. jún. 10. 12:46
 7/17 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet nem mindig előny a nagy puska. Az előző csajom még sikított is a mostani meg élvezi szóval emberfüggő a dolog.

19/F

2011. jún. 10. 12:47
 8/17 anonim ***** válasza:
64%

Jaj, első válaszoló,:D vszínűleg csak segíteni akartál, de szeretem amikor a férfiak ilyenekről, v pl a szülésről nyilatkoznak. ez olyan, mintha nőként a tökön rúgás fájdalmairól tartanék kisbeszámolót.

Amúgy igen, elég kellemetlen tud lenni, ha nem figyel oda az illető a partnerére. Nem mérettel van a gond, ha kicsi, ha nagy, ha átlagos, hanem a hogyannal.

2011. jún. 10. 12:47
 9/17 anonim ***** válasza:
52%
én imádom amikor addig behatol,attól mindig elélvezek
2011. jún. 10. 12:52
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
Nekem iszonyúan fáj, ha eléri a méhszájat. Szerencsére a mostani barátom átlagos mérettel rendelkezik, de sokszor kívántam, amikor nagyfarkú barátom volt, hogy bár kisebb lenne neki.
2011. jún. 10. 13:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!