Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Értékelésetek 1-10-ig? (képek! )
Köszi előre is a válaszokat, ha tudtuk, írjatok indoklást is.
Ha így jobban meg tudjátok ítélni: 187 cm, 80 kg, F/19.
Hát figyelj olyan alkatod van mint nekem volt 2-3 éve azzal a különbséggel én nem mutogattam másoknak mert nem tartottam elég jónak. Nem olyan problémás ,ez egy olyan testalkattípus ami könnyen fejleszthető ,csak hát igen egy kis mozgás nem ártana. Így gyorsan 3 dolgot tudok ajánlani: hasizomedzés mert attól feszesen fog állni a hasad illetve ha fogysz a kockák is kezdenek látszódni ,de az időbe telik , mellizomtömeget növelhetsz egy kicsit nemkel sok elég ha széles fekvőtámasszal csinálsz napi 50-et és a legfontosabb találj magadnak valami kardióedzést kerékpár futás evezés ilyenek ,hogy fogyjál. A közhiedelemmel ellentéttel az edzés nem veszi el a "fél életedet" ha csak minden fiatal a facebook előtt töltött idejének felét edzéssel töltötte volna mindenhol kis terminátorok szaladgálnának.
Sok szerencsét
18/F
10/6 jóindulattal
gyúrj, de okosan..
és ha már mutogatod magad,legyen merszed egész képet felrakni és kérdezz rá arra a részedre,amiről véleményt szeretnél kapni...ez így gáz...
20/L
Jah és igen az étkezés az egyik legfontosabb nem kell mindig telezabálni magad csak mindig ami éppen elég és rendes húst zöldséget gyümölcsöt meg ilyeneket ne pedig ilyen mekis meg egyéb mű szarokat.
Illetve a szőrt nem érdemes leborotválni vagy gyantázni amíg nem néz ki a felsőtested valahogy legalább az álljon rajta még én se szedtem le magamnak az összeset olyan enyhén borostás szinten áll ,de ez a saját és a körülötted lévő csajok ízlésétől függ.
18/F szintén
Istenem!
Melyik volt az a vak és világtalan aki erre a testre 8-9-et adott?:D
Reálisan, a korodhoz mérten erre 5 pontot lehetne adni.
De ne szomorkodj, fiú voltam:D
10/6
Nincs vele gond, de nem fog meg a látvány.
5
ha egy picit látszana hogy foglalkozol a testeddel (egy picit foglalkoznál vele) 10-et is adnék...mert nem sokat csak kicsit, énsem szeretem a kigyúrt pasiakt de hiddel úgy sokkal jobb lenne:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!