Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Értékelésetek 1-10-ig? (képek! )
Köszi előre is a válaszokat, ha tudtuk, írjatok indoklást is.
Ha így jobban meg tudjátok ítélni: 187 cm, 80 kg, F/19.
Nem az a baj, hogy nem vagy kigyúrva... De te konkrétan plöttyedt vagy. Nem kell gyúrni, de sportolj valamit, ha lehet akkor napi szinten.
10/4
22L
Bocsi nekem nem tetszik. Tényleg sportolhatnál valamit, vagy egy picit gyúrhatnál, abban sem kell elmenni egészen a végletekig. Csak ahogy az egyik hozzászóló is írta "plöttyedt" vagy. Ahogy olvastam sok negatív kritikát kaptál, ezen ne keseredj el, hanem kezdj el mozogni. Én amúgy ugyanilyen vagyok lányba és én is ezt teszem. :)
19/L
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:47
Egyetértek ezzel a 19 éves lánnyal,ne legyél izompacsirta,de építs szálkás izomzatot,sportolj,nem nehéz a dolgod mert nem vagy hájas,szóval fogynod nem kell,ez most így csak 10-ből 7,5
28L
Ez olyan semmilyen... Szóval ha látnálak a strandon, valszeg reflexből szelektálná az agyam a látványt, mert olyan semmilyen... Nem férfias, azért nem is olyan lányos lányos, ahogy itt mondták, mert csúnya lenne, ha ilyen lenne egy átlagos lány alakja, hanem olyan semmilyen...
Izmosodj, és bár arról nem tehetsz, de nekem az se tetszik hogy ilyen csupasz tested van... Én bírom a szőrt egy pasi testén. :)
Szóval összességében olyan 10/4
20L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!