Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a jó szex? Lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a jó szex? Lányok válaszát várnám! Kérdésrövid

Figyelt kérdés
nálatok hogy néz ki egy tökéletes együttlét? körülményekre is kíváncsi lennék.. tudom, ez emberfüggő.. csak hogy mégis.. ami kép eddig bennem kialakult mennyire valós?!
2011. jún. 10. 10:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

óh most olvastam a kommentedet: szóval én se szoktam sikítozva elélvezni, ha beleremeg az talán jobb is, mert az őszinte reakció, míg sikítani érzés nélkül is lehet...

az alakját pedig: simogatsd a karcsú derekát, formás popsiját, mellét,gyakran jegyezd meg,h milyen büszke vagy rá,h ilyen formás és szép, csinos. Esetleg,ha a haverjaid is bókolnak néha neki: nekem jól tud esni,h még ők is megjegyzik, milyen szerencsés a barátom...

22/L

2011. jún. 10. 10:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Abszolút egyetértek az előttem szólóval (aki 10:55-kor írt),fogadd meg a tanácsát..

És hogy nekem milyen a jó szex? Sokszor már attól felizgulok hogy amikor még hozzá sem értem már áll neki,be van indulva rám..elmegyünk tusolni közben simogat,mondja hogy szeret,kíván,már a tus alatt izgatom orálisan..aztán irány szoba,berakunk valami jó kis ritmusos,vagy tüc-tüc zenét amire lehet "döngetni":D

Elindult a zene..közben csinálom neki orálisan,néha mélytorkosan :) de csak előjátékként(sokáig bírja hogy nem élvez el,úgyhogy van hogy ez egy fél óra,óra),utána ő csinálja nekem orálisan,utána szex sok pózban..

Amikor nagyon jó akkor remegek,megduzzad a csiklóm,és nagyon nedves vagyok..

28L

2011. jún. 10. 11:43
 13/14 Smartguy86 ***** válasza:
Na lányok, az oké, hogy nektek semmi bajotok nincs magatokkal, de a kérdező barátnőjénél nem ez a helyzet. Tudjátok mit mond egy önképzavaros arra, amit 10:55-ös írt? Azt, hogy biztos nem is gondolod úgy, meg hogy majd úgyis elhagyod, mert ő hájas/csúnya. Egyfolytában feszélyezi hogy őt meztelenül látja valaki, ezt nem lehet csak úgy megoldani, hogy simogatod. Attól ő még meg lesz győződve róla, hogy zsírdisznó. Ez önképzavar, nem pedig hecc, hogy ő kitalálta, hogy duci és most játszik... ez lelki betegség. Sajnos tapasztalatból beszélek...
2011. jún. 10. 11:46
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat. utolsó, tapasztalat?! neked is volt/van ilyen "komplexusod"?
2011. jún. 10. 23:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!