Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen a jó szex? Lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a jó szex? Lányok válaszát várnám! Kérdésrövid

Figyelt kérdés
nálatok hogy néz ki egy tökéletes együttlét? körülményekre is kíváncsi lennék.. tudom, ez emberfüggő.. csak hogy mégis.. ami kép eddig bennem kialakult mennyire valós?!
2011. jún. 10. 10:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés. Én utálom a szexet...
2011. jún. 10. 10:14
 2/14 anonim ***** válasza:

Én a spontán szeretkezéseket szeretem, amikor mindkettőnket elkap a hév...

A tervezett meg akkor jó, ha érzem a barátomon, hogy nagyon kíván. Esetleg egykis hangulatkeltés jöhet előtte; vörösbor, beszélgetés, zene. A szeretkezés alatt meg legyen férfias és 'mohó':)

2011. jún. 10. 10:16
 3/14 anonim ***** válasza:

Szenvedélyes, érzéki, de romantikus is.

És nekem az a jó szex, ha sokat csókolózunk, mert annál nincs érzékibb.

Volt barátom szinte soha nem csókolt szex közben, és nekem ez nagyon kiábrándító volt.

Amúgy sem csókolózott szinte soha, én meg szeretek csókolózni.

A legintimebb dolog, még érzékibb, romantikusabb, mint minden más egyéb.

2011. jún. 10. 10:25
 4/14 Smartguy86 ***** válasza:
100%

A jó szex olyan, amitől egy nő derékba törik, olyan remegő élénk orgazmusa van! Ami szenvedélyes, heves, teli van csókokkal és szerelmes szavakkal, izzadással és mozgalmas, néha lassú érzelmes, néha vad és gyors harapós. Mindig van benne új, valami perverz, valami szokatlan. Mindig lehet nagyobb és nagyobb élmény!

Ilyen a jó szex. Hogy meddig tart, az mindegy, csak mindketten élvezzék az együttlétet.

Aki azt mondja, hogy utálja a szexet, az vagy nem élvezi, vagy hülye. Márpedig a jó szexből kár kimaradni!

2011. jún. 10. 10:27
 5/14 A kérdező kommentje:

jelenlegi barátnőm nagyon szégyenlős.. hallom a lélegzetén hogy élvezi, de nem meri magát elengedni..pedig "nyugtatgatom", bókolok neki, hogy engedje el magát. pedig fél óra alatt csak történik valami, + előtte előjáték még fél óra..azt érzem hogy beleremeg néha, de egyszerűen nem ad ki hangot.. nekem ez a kiábrándító.. pl orált sem engedi, nekem csinálja.. nem tudom megérteni..

csók megvan, váltakozó "inztenzitás" is..

2011. jún. 10. 10:42
 6/14 Smartguy86 ***** válasza:

Derítsd ki az okát:

[link]

2011. jún. 10. 10:44
 7/14 A kérdező kommentje:
asszem meg is állnék itt az elején.. negatív ön.- testkép.. 50 kiló és dagadtozza magát folyamatosan.. ez engem felbasz már ne is haragudjatok.. naponta 5x meghallgatni 2 órába, sok.
2011. jún. 10. 10:47
 8/14 A kérdező kommentje:
hogy értessem meg vele h kurv4jó alakja van? és az az 50kg tényleg 50kg..
2011. jún. 10. 10:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Legfontosabb a partner:

ha ez egy olyan fiú, akit nagyon imádsz, egyszerűen megveszel érte, izgat minden porcikája, és ő is nagyon szerelmes beléd, és gyönyörűnek lát,és a legjobbnak.

Ha ez megvan és képesek vagytok nem forgatókönyv szerint, hanem önfeledten, játékosan, egymás örömére figyelve, szinte elveszni egymásban: igen, akkor az jó szex, sőt az a legjobb!

persze ez után jön az, ami már mindenkinél egyéni: én nem szeretek borozgatni, romantikázni előtte, azt imádom mikor váratlanul jön ránk: közös tusoláskor a fürdőben, éjjel az erkélyen, vagy akár egy parkban, de ugyanolyan jó az ágyban hajnalban...orál nélkül elképzelhetetlen számomra a jó szex, és "muszáj" lovagolópózban is...de ezek ilyen kis egyéni dolgok...;-)

22/L

2011. jún. 10. 10:50
 10/14 Smartguy86 ***** válasza:

Nehéz ügy. Sajnos ilyen esetekben van, hogy te nem vagy elég a dologhoz - ez tapasztalat :(

Mutasd meg neki a cikket, hogy ő is gondolkozzon el azon, amit gondol a dologról. Aztán mutasd meg neki ezt:

[link]

Volt itt nemrég a GYK-n egy kérdező, aki 163 centivel 43 kiló volt és meg volt győződve róla, hogy az normális testsúly (és még mellette ő narancsbőrös is) :D

Szóval nem ismeretlen a probléma. Ha tényleg nem tudsz mit csinálni, akkor rábeszélhetnéd egy szexuál pszichológusra. Ha nem akarja, hát akkor vagy papi életet fogadsz mellette, vagy szakítotok. Mert valószínű, hogy az elején jártok még, ezért még benne van a szexben, de később fel fogja adni az egészet, mert neki semmi öröm nincs benne - akkor pedig neked ínséges idők jönnek :)

Még valami: a nemi vágy csökkenését okozhatják egyes fogamzásgátlók is, szóval ha szed valamit, akkor lehet egy váltás megoldja. De ez kisebb gond, mint az önképzavara... csak egy lehetőség!

2011. jún. 10. 10:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!