Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, rajta kaptatok már lányt miközben maszturbált?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen volt?2011. jún. 9. 23:54
1/10 anonim válasza:
konkrétan tetten érés még nem volt bár az elég gyanús volt mikor meg kérdezem hány óra és enyhén szólva is érdekes hanglejtéssel közli a választ :D
19F
2/10 Smartguy86 válasza:
Persze, minden nap eljárok egy lány háza elé, és belesek az ablakon, hogy masztizik-e. Ha igen, akkor én is kicsapom a kerti tuja tövébe...
68/F
3/10 anonim válasza:
jah. de ha nem ordítasz rá akkor rögtön hogy,látlak cigány ne bújj el.később letagadja.
4/10 anonim válasza:
68 éves férfinak van humora az tuti:D
5/10 anonim válasza:
Barátnőmhöz mentem épp fel mondom meglepem hogy korábban értem haza. Erre mit ad Isten éppen az ágyon fekszil és masztizik. Mondom ejnye elutazom 2 hétre és ez van, ezért most nagyon megbüntetlek ,de meg ám!! A többit már asszem tudjátok ^^
20/F
7/10 anonim válasza:
Persze csak elővettem hozzá a botomat ;)
10/10 anonim válasza:
Egyszer brigádozni voltam. Hamarabb eljöttem a földekről. Azt hittem üresek a szobák. Felmentem és nem hittem a szememnek. Az ágyon egy lány maszturbált az ágymellett meg 2 fiú nézte. Zavarba jöttem ki akartam menni. Mire a csaj maradj, de zárd kulcsra az ajtót. Hát eszméletlen sexi volt. Sajnos mindent a szemnek, semmit a szájnak. Pedig szivesen beszálltam volna. Lehet ha nem nyitok be a két fiú megtömhette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!