Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, szoktatok meztelenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szoktatok meztelenül aludni?

Figyelt kérdés
meg otthon bugyiban és melltartóban flangálni?
2011. jún. 9. 22:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Értem:D

Az baj ha te erre vered:D

2011. jún. 9. 23:03
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
meztelenül vagy egy jó nagy pólóban (póló azért kell mert pasim rámugrik XDD)
2011. jún. 9. 23:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor alszok meztelenül, ha a barátommal alszok (és nem nálunk, mert közös szobám van a tesómmal) :) Vele mindig meztelenül alszunk :) Amúgy itthon szoktam félmeztelenül is mászkálni, de elég ritkán. A barátomnál viszont elég gyakori, hogy ébredés után nem öltözünk fel egész nap, max egy bugyit/ alsógatyát, ha otthon vagyunk egész nap :)

20L

2011. jún. 9. 23:06
 14/20 anonim válasza:
100%
Én is szoktam mindkettőt. Meztelenül általában akkor alszom, ha szeretkezünk a barátommal és utána nem öltözöm fel. Akkor jó csak úgy semmire nem gondolva elaludni. Itthon annyira már nem, képes bárki bejönni a szobámba :D
2011. jún. 9. 23:10
 15/20 napietus ***** válasza:
100%

nem szoktam, mert akkor úgy érzem, hogy tapad a bőrömre az ágynemű, nem tartom kényelmesnek. bugyiban-melltartóban meg azért nem flangálok itthon sem, mert nálunk elég nagy a forgalom, bármikor beállíthat valaki :) szóval minimum egy köntöst azért magamra kapok, ha kimegyek a hálószobámból.

29/N

2011. jún. 9. 23:12
 16/20 anonim ***** válasza:

nem , igen

18/L

2011. jún. 9. 23:34
 17/20 anonim ***** válasza:

Ha melegem van nyáron akkor meztelenül alszom.Szerencsére nekem külön szobám van a fiú tesóimtól.Bugyiban és melltartóban ritkán flangálok ,inkább csak bugyiban szoktam mert nem szeretem a melltartót,kicsi mellem van.

14L

2011. jún. 10. 08:52
 18/20 anonim ***** válasza:
IGEEEN!!!
2011. jún. 10. 09:47
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha meleg van, akkor néha meztelenül alszok, vagy ha a barátommal vagyok, és megkér rá^^

Bugyi-melltartóban viszont nem flangálok, mert hiába nem vagyok szégyenlős, nem akarom zavarba hozni a családom, hogy kipakolom a tejcsárdáimat:/

2011. jún. 10. 11:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem. Kicsit ciki lenne, ha a szüleim benyitnának.

15/l

2011. jún. 10. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!