Szoktál meztelenül aludni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 07:21
1/20 anonim válasza:
Nem. Boxer mindig van rajtam. Illetve csak az. =D
Szerintem hosszútávon azért nem túl higiénikus, hogy a kukid meg a nunid a takarót verdesi minden éjszaka. Összefertőzöd magad. ^^
2/20 anonim válasza:
Igen, főként barátnőmmel. Nagy átlagban persze szoktam egyedül is, de a boxer az általános.
3/20 anonim válasza:
Én meztelenül alszom. És nem félek,hogy "összefertőzöm" magam, mert nem fertőző a "nunim" :D
4/20 anonim válasza:
Rajtam csak boxer van...és van hogy egész nap "csak" abba vagyok...Most is boxerbe vagyok xDDDD 1 ideig abba is maradok szal nem öltözök...
5/20 anonim válasza:
Bizony szoktam. De nekem még szokásom kimosni az ágyneműt, ha úgy gondoltam, elhasználódott. Jó meztelenül az igazak álmát aludni, nincs hálóruha, ami forduláskor rád csavarodik.
Egy lány
6/20 anonim válasza:
Nem, mindig pizsamában alszom, mert még magam előtt is szégyenlős vagyok hiába, hogy éjszaka nem nézem magam.
7/20 anonim válasza:
Hát én csak nyáron szoktam pucéran aludni meg szokot rajtam lenni egy boxer és ennyi.De nem mindig :)
8/20 anonim válasza:
Elaludni nem, de ébredni volt már...
9/20 anonim válasza:
Persze csakis meztelenül alszom sőt ébredni is meztelenül szoktam, meg kávézni és mosakodni is.
10/20 anonim válasza:
Mindig meztelenül alszok. Otthon egész nap meztelen szoktam lenni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!