Szoktál meztelenül aludni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 07:21
11/20 anonim válasza:
Én is sokat vagyok otthon meztelenül, aludni is kényelmesebb így. Ehhez társul, hogy van ítélőképességem, és mosógépem, így ha látom, hogy nem tiszta az ágynemű kimosom. :)) Amúgy meg aki nem ad a testi higéniára annak meg tök mindegy, hogy gatyában vagy bugyiban vagy nagykabátban alszik, úgyis koszos lesz az ágyneműje...:)))
12/20 anonim válasza:
Általában meztelenül alszok.
15/L
13/20 anonim válasza:
mindig meztelenül alszom, olyankor utálom a ruhát...
16/L
14/20 anonim válasza:
Nyáron így szoktam aludni.
Edith 13
15/20 anonim válasza:
Még egy teljes test borotválást is csinálok előtte. Olyan jó nyikorogni...
16/20 anonim válasza:
Mindig meztelenül alszom, nyáron ez a legkényelmesebb, télen meg jól betakarózom.
17/20 anonim válasza:
Általában csak egy boxerben alszom, de nyáron az is lekerül:D Üdv: Gyuszi, 20
18/20 anonim válasza:
van hogy meztelenül alszok, főleg ha nagy a meleg
19/20 anonim válasza:
Nyáron mindig meztelenül alszok, bátyám már nem itt lakik így nem félek attól hogy a barátai rám nyitják az ajtót mert valami gondjuk van. Ha a szüleim reggel dolgoznak akkor egész délelőtt meztelenkedek. Ha megy a fűtés télen és jó meleg van a szobába akkor is levetkőzök mert imádok meztelenül aludni és állítólag úgy a legegészségesebb. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!