Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kűzdjem le a gátlásaimat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kűzdjem le a gátlásaimat?

Figyelt kérdés
eléggé gátlásos vagyok és nem tudom hogy kűzdjem le már iszonyatosan zavar vannak itt olyan lányok akik így voltak ezzel ha igen hogy sikerült mégis túl lépniük ezen :S
2011. jún. 9. 19:54
1 2
 1/13 Moszuke ***** válasza:
100%
aranyos tud lenni egy óvni való, cuki leány.. maradj önmagad, ne akarj átlagos lenni.
2011. jún. 9. 19:56
 2/13 A kérdező kommentje:
nem akarok én más lenni csak már nagyon zavar :S
2011. jún. 9. 20:05
 3/13 dsRoland ***** válasza:

Tudom javasolni neked , 02 dcl + 2 sör és mindent megold.

Tapasztalat.

2011. jún. 9. 20:43
 4/13 A kérdező kommentje:
az a baj hogy attól is tartok hogy a melltartóm levegyem :S:S
2011. jún. 9. 20:44
 5/13 gyaszmadar ***** válasza:
hmm. Hogy ilyen lánnyal egyszer se találkoztam még -.-'
2011. jún. 9. 22:14
 6/13 anonim ***** válasza:
2fokos fejszével vagy karddal és pajzsal
2011. jún. 9. 22:57
 7/13 anonim ***** válasza:
46%
Többször volt mostanában a kérdés.
2011. jún. 10. 01:47
 8/13 anonim ***** válasza:

haaaaaat.....en is iszonyatosan gatlasos vagyok....meg nekem is rengeteg ido kellett az ilyen dolgokhoz.....meg 100% osan nekem sem sikerult tul lepnem ugy erzem...pedig mar 4 eve vagyunk egyutt.....hat ez ilyen....

ido..ido...ido....ha tenyleg le akarod kuzdeni sikerul lassan....

2011. jún. 17. 23:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Régen én is nagyon gátlásos voltam. Szorongásra hajlandó alak. Gyökerestül kell megszüntetni a problémát. Évek kellettek hozzá, persze nem tudatosan ment ez, hogy akkor most elkezdem leküzdeni a gátlásaimat... hanem szépen lassan elkezdtem kigyógyulni a neurózisomból. Felnyílt a szemem, hogy az emberek nem is az ellenségeim... meg most mi veszteni valóm van, ha akár egy idegen csajt leszólítok a buszon. Az életünk a fizikai testünkben rövid.. használjuk hát ki. Nem kell itt színészkedni. Próbálj mindig önmagad lenni. Én abban hiszek, hogy minden ember angyalnak születik. Mindenkiben ott van belül isten, a mennyország és a pokol itt van lent a földön. A gonoszság csak is a szeretet hiánya, ahogy a sötétség a fény hiánya. Lehetne ezt ragozni, a lényeg az, hogy mindenhez pozitívan állj hozzá, legyél bevállalósabb, nagyon izgalmas a középpontban lenni, érzed, ahogy pezseg a véred. Járj többet társaságokba, próbálj mindig laza lenni. Ne görcsölj, hallgass füves zenéket, mint peaceful dubstep, ambient, pengetős hangszeres éneklős muzsika, mulatós, satöbbi. Szóval egy életmódváltással nem csak a gátlásaid, hanem magadat is le tudod cserélni, cserébe megkapod Önmagad. Bocsi, hogy nem figyeltem a fogalmazásra, helyesírásra, de nagyjából gondolom lejött, hogy mit akartam írni. Sok szerencsét a változáshoz. Ja, és az aranyszabály: NE HOLNAPTÓL, INNENTŐL. Mindenhez így állj hozzá.
2011. jún. 18. 00:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja, és amúgy tényleg tud segíteni 2 vagy 4 cent tömény szeszes ital, mielőtt elmész otthonról valahova. Nálam bevált, mára már nem is kell.
2011. jún. 18. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!