Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért szeretnek a heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnek a heteró pasik lányos fiúkat szopatni?

Figyelt kérdés
egy csomó ilyen van neten hogy van barátnője de mégis sráccal akarja ..
2011. jún. 9. 18:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok.

De okés ha neked jó akkor nekem is:)

2011. jún. 12. 15:23
 22/31 anonim ***** válasza:
86%

A kérdés téves: egy heteroszexuális férfi NEM vágyik férfiakra, mert nem izgul fel tőlük, nem izgul fel rájuk, nem lesz merevedése sem a gondolatra, sem pedig a látványra, sem pedig a másik technikájára, legyen az bármilyen csúcsszuper. Miről van szó? A szex, az orgazmus az agyban dől el, mely a férfiaknál különösképp látványcentrikus, márpedig ha egy heteroszexuális férfi azt látja, hogy őt egy másik férfi akarja orálisan kielégíteni, ez undort kelt benne, s nem lesz erekciója, mondom: a technikától függetlenül.

Egy hasonlattal élve: próbáltatok már úgy maszturbálni, hogy közben egész másra gondoltatok (például egy számotokra undorító dologra)? Na, ugye hogy nem elégülsz ki így...

2011. jún. 13. 21:03
 23/31 anonim ***** válasza:
75%

Mert nem hetero!:)

Kedvenc mondatom a QAF-ből: "Nem vagyok bzi, csak imadok ferfiakat dgni!" :D:D:D:D

2011. jún. 13. 21:09
 24/31 anonim ***** válasza:
78%
Hát ha heteró lenne akkor nem szopatná a fasz@t sráccal.
2011. jún. 13. 21:28
 25/31 okéokésokés ***** válasza:
Mi a fasz?!
2011. jún. 13. 21:42
 26/31 Anders ***** válasza:
77%
Heteró pasi szopasson egy másikat, ilyen csak a sitten fordul elő.
2011. jún. 13. 22:30
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs is 100%-osan hetero ember. Mindenki kívánja valamennyire a saját nemét, legalábbis bizonyos időszakokban megfordul a fejében (pubertás kor). Csak bizonyos tényezők miatt kialakul, hogy kiben melyik lesz erősebb. Ez mindenkiben így van, csak van aki annyira fél tőle, hogy be sem meri vallani. Nekem tényleg full hetero haverjaim vannak, de a 90%-uk eljátszott már a gondolattal...
2011. jún. 13. 23:15
 28/31 anonim ***** válasza:
52%
Mert az anyatermészet még küzd! HA már akkora barom, hogy pasihoz vonzódik,akkor legalább az nőies legyen...
2012. febr. 7. 11:16
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem teljesen heterók.Nem csak teljesen hetero,biszex,és teljesen homoszexuális van.Vannak átmenetek is.

Nézzétek meg a Kinsey-skálát! Ezek a fiúk valószínűleg nem a 0-ba hanem az 1,2 kategóriába tartozhatnak.Esetleg a 3-ba.

[link]

2012. febr. 7. 11:40
 30/31 anonim ***** válasza:
Azért mert igazából a fiúk tudják mi kell egy másik fiúnak. De ha ez rendszeres akkor vagy bi, vagy meleg!
2012. febr. 7. 13:06
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!