Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek a heteró pasik lányos fiúkat szopatni?
Én lány vagyok.
De okés ha neked jó akkor nekem is:)
A kérdés téves: egy heteroszexuális férfi NEM vágyik férfiakra, mert nem izgul fel tőlük, nem izgul fel rájuk, nem lesz merevedése sem a gondolatra, sem pedig a látványra, sem pedig a másik technikájára, legyen az bármilyen csúcsszuper. Miről van szó? A szex, az orgazmus az agyban dől el, mely a férfiaknál különösképp látványcentrikus, márpedig ha egy heteroszexuális férfi azt látja, hogy őt egy másik férfi akarja orálisan kielégíteni, ez undort kelt benne, s nem lesz erekciója, mondom: a technikától függetlenül.
Egy hasonlattal élve: próbáltatok már úgy maszturbálni, hogy közben egész másra gondoltatok (például egy számotokra undorító dologra)? Na, ugye hogy nem elégülsz ki így...
Mert nem hetero!:)
Kedvenc mondatom a QAF-ből: "Nem vagyok bzi, csak imadok ferfiakat dgni!" :D:D:D:D
Valószínűleg nem teljesen heterók.Nem csak teljesen hetero,biszex,és teljesen homoszexuális van.Vannak átmenetek is.
Nézzétek meg a Kinsey-skálát! Ezek a fiúk valószínűleg nem a 0-ba hanem az 1,2 kategóriába tartozhatnak.Esetleg a 3-ba.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!