Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek a heteró pasik lányos fiúkat szopatni?
Figyelt kérdés
egy csomó ilyen van neten hogy van barátnője de mégis sráccal akarja ..2011. jún. 9. 18:57
1/31 anonim válasza:
Mert beteg emberek, akik unalmukban nem tudják mit csináljanak magukkal!
2/31 anonim válasza:
nem, nem szeretnek (ugyanis, azok nem "heteró pasik"!) :D
3/31 anonim válasza:
De tényleg szeretik én is voltam már ilyen heteró sráccal... sok ilyen heteró fiú van!
18 meleg F
5/31 A kérdező kommentje:
19.10 de miért jó nekik mit élveznek ezen?
2011. jún. 9. 19:12
6/31 anonim válasza:
A heteró pasik semmilyen fajta fiúkat sem szeretnek szopatni, mivel heterók.
7/31 anonim válasza:
Hát én azt honnan tudjam? XD Ugyanazt, mint bárki más a szexben :D
8/31 A kérdező kommentje:
de..ha heterók akkor miért fiú kell miért nem jó a lány inkább?
én ezt nem értem..
2011. jún. 9. 19:30
9/31 anonim válasza:
Egyszerű az ok: a meleg (vagy biszex) srácok sokkal jobban szopnak a lányoknál, mivel jobban tudják, hogy mi okoz nagyobb élvezetet. Emellett sok lány csak azért elégíti ki orálisan a párját, mert az elvárja tőle, ezzel szemben a melegek élvezettel szopnak.
Egyébként nem feltétlenül kell, hogy a "szopó" fél lányos legyen, van akiről külsőre nem lehetne megmondani, hogy meleg.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!