Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyeim miért van az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim miért van az, hogy az általatok "kigyúrtnak" nevezett pasikat hülyének nézitek eleve?

Figyelt kérdés

Kigyúrt alatt nem csak nagydarabot hanem olyat aki többet szokott edzeni is értek. Már egy éve ismertem meg egy olyan társaságot akik folyamatosan edzenek köztük van egy diplomázott testépítő a többi is felsőfokú vagy rendes szakmabeli folyton arról beszélnek hogy állandóan az ellen az általánosítás ellen kel küzdeniük hogy őket hülyének akarják nézni néha olyan nők akiknek az IQ-ja kb az övék fele. kivéve amelyiküknek van felesége.

19/F

2011. jún. 9. 10:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A kondizás ugyan olyan sport, mint az úszás, kerékpározás, síelés,korcsolyázás, futás, mit kell ezen fennakadni,aki kondizik valószínűleg azért teszi mert neki ez a sport tetszik.
2011. jún. 9. 13:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Xc de főleg AM verseny kerékpározom és csak mellette edzem heti 1-2x szóval 13:14-mal is egyetértek.
2011. jún. 9. 13:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez is csak egy sztereotípia, nem lehet ellene túl sokat tenni. Engem, mivel szőke vagyok és gyakran magassarkúban járok, hogy ne csak a válláig érjek (még a nők nagy részének is!), rendszeresen ostoba libának minősítenek, aztán néznek, mint Rozi a moziban, hogy van agyam (pedig amúgy nem öltözködöm hivalkodóan, túl szép sem vagyok).
2011. jún. 9. 15:54
 14/15 anonim ***** válasza:

11:59 rám reagáltál.

Ha nem akarsz érteni a nőkhöz, akkor ne érts hozzájuk, senki sem mondta hogy kell. Itt arról van szó, hogy mindenki abban jó amit sokat csinál. Tehát akinek gyúrás a hobbija az ne panaszkodjon hogy a vézna haverja könnyebben szed fel csajt mint ő, és a vézna haver se panaszkodjon hogy nincs 50-es karja ha nem gyúrik...

A 3 gyúrós kategóriával egyetértek.

Sportnak sport a gyúrás, de kicsit kilóg a sorból: a célja nem valami tevékenységben jónak lenni (mint pl a rokon erőemelők esetén) hanem csak hogy minnél több tiszta izom legyen rajtad. Ez meglátszik a mozgásukon. Ahogy pl a profik nem tudnak futni. Fura sport az aminek az ideálja egy olyan fizikum amivel nem lehet futni, nemdebár?

2011. jún. 9. 16:02
 15/15 anonim ***** válasza:

a kigyúrt pasik tetszenek, a kopasz ÉS kigyúrtak nem mert azokat valamiért aggresszívebbnek gondolom, akik könnyebben elkattanhatnak és akár verik is a csajukat.

nem tudom miért gondolom ezt, de ez van

amúgy nem gondolom őket butának csak amelyikről lesír hogy az.

2012. okt. 25. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!