Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyeim miért van az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim miért van az, hogy az általatok "kigyúrtnak" nevezett pasikat hülyének nézitek eleve?

Figyelt kérdés

Kigyúrt alatt nem csak nagydarabot hanem olyat aki többet szokott edzeni is értek. Már egy éve ismertem meg egy olyan társaságot akik folyamatosan edzenek köztük van egy diplomázott testépítő a többi is felsőfokú vagy rendes szakmabeli folyton arról beszélnek hogy állandóan az ellen az általánosítás ellen kel küzdeniük hogy őket hülyének akarják nézni néha olyan nők akiknek az IQ-ja kb az övék fele. kivéve amelyiküknek van felesége.

19/F

2011. jún. 9. 10:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%

A munkám miatt rengeteg kigyúrt, eléggé sportos férfit ismerek és egyik sem hülye, hanem igen is van eszük.

Haragszom mikor valaki a kigyúrt embereket bántja mert szerintük nincs eszük.

És azok mondanak ilyeneket aki féltékenyek, a nők esetében azok aki soha nem kaptam meg ilyen pasit, a pasik pedig azért szidják őket, mert szeretnének úgy kinézni.

2011. jún. 9. 11:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak azért terjedhetett el, mint általános nézet, mert a "bunkó, nagydarab állatok" túlságosan feltűnő jelenségek. Ebből aztán sokan általánosítanak. Ehhez még hozzá jön az is, hogy a edzetlen, lustább fiúk, a maguk nyugtatására beleplántálják a környezetükbe ezt az előítéletet.
2011. jún. 9. 11:08
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Nekem nem tetszenek a kigyúrt pasik. Oké legyenek sportosak, de ne kigyúrtak mint egy Arnold Svájcinéger.

A kopasz kigyúrt fuxos BMW-s pasiknál már bennem is van előítélet, hogy biztos strici vagy bűnöző vagy totál buta gazdag verekedős krapek.

Vannak előítéletek.

Úgy ahogy én (természetes)szőke vagyok és biztosan hülye libának gondolnak egyesek. Ennek sincs alapja...

27N

2011. jún. 9. 11:08
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem aki rendesen kiakarja gyúrni magát oda kell figyelni a stabilitására,nem lehet náluk egy napot szervezés

nélkül megoldani ráadásul a ráfordított anyagiakat is megteremteni valamiiből ami egy normál fizetésből aligha

lehetséges annak aki komolyan csinálja.

Szóval aki igazán komolyan csinálja azt inkább én zseninek

és nagyon szerencsésnek nevezném.

2011. jún. 9. 11:09
 5/15 anonim ***** válasza:
50%

Szép és jó dolog ha valaki tanult ember, de bocsánat a hasonlatért, de rendes, okos romák is vannak mégis megvan az általánosítás, hogy az összes lop, csal, hazudik.

Tudod miért? Mert még mindig utóbbi van többségben.

Ugyanez elmondható a szőke cicababákról és a kigyúrt pasikról, az audisokról, vagy a kutyasétáltatókról.

Nem véletlenül jöttek létre ezek az előítéletek.

Biztos neked is vannak, mindenkinek vannak.

2011. jún. 9. 11:12
 6/15 A kérdező kommentje:
11:12 Nem sok van és azokat is igyekszem háttérbe szorítani. Mivel én is olyan jellem vagyok akit elsőre mindenki gyakran másnak ítél meg célomnak tartom azt hogy küzdjek minden jellegű általánosítás ellen. Szóval ne általánosítsd a te gondolkodásmódodat az enyémmel köszi....
2011. jún. 9. 11:16
 7/15 bix ***** válasza:
100%

én hobbi szinten testépítgetek pár éve. mellette elvégeztem egy egyetemet, most dolgozok ennek megfelelő helyen, és igen én is megkaptam hogy bunkó gyúrós önimádó köcsög vagyok.

erre én azt szoktam mondani, hogy nekem minden napom úgy van megtervezve, ahogy neki soha nem lesz, és bár csak hobbim és nem veszem véresen komolyan, de több erőt, szenvedést vagy energiát ölök bele mint ő bármibe... aztán amikor feldobok témának valamit hogy akkor opera, szépirodalom, vagy hasonló kategóriában azért mutasson már valamit ha már én vagyok a bunkó akkor max a hajbalzsamig jut el.

az a baj mostanában (pedig swarcitól messze vagyok és leszek is:D) hogy a normálisabb csajok eleve leírnak, a mostani barátnőm is bevallotta hogy az a mákja hogy a baráti társaságunkba csöppent véletlenül, mert másképp soha hozzám se szólt volna... így viszont a kollektív beszélgetés alatt nem kicsit döbbent meg...

2011. jún. 9. 11:27
 8/15 anonim ***** válasza:
73%

Korábbi válaszok olvasása nélkül:

aki "gyúrik" az a vasdarabokkal foglalkozik és nem a nőkkel. Ha nőkkel töltötted volna a gyúrási időd, akkor lehet sörhasad lenne, de a nők is jobban szeretnének: mert jobban ismernéd őket és jobban értenél hozzájuk.. Ehelyett a vasdarabokhoz értessz.

Másrészt az IQ_t általában az absztrakt problémamegoldási képesség jellemzésére használják...

Komolyan, szerinted melyik nő nedvesedik ha doktori fokozatot szerzel valami tudományból? Melyik nőt izgat fel a nyelvvizsgáid száma?

Na ugyanígy tévképzet az hogy a nők arra izgulnak hogy hányszor nyomod ki a száznemtom hány kilót fekve...

Összefoglalva azt mondanám hogy aki gyúr, az az arcán (karján/hasán/vádliján) hordozza a címkét, hogy sok időt töltök a konditeremben. Na ebből logikusan valószínűsítik a nők (tudattalanul) hogy más területeken annyira valószínűleg nem vagy jó, mint egy átlagos testű, akiről nem tudják hogy mivel tölti az idejét.

24/F

2011. jún. 9. 11:30
 9/15 anonim válasza:
100%

"aki "gyúrik" az a vasdarabokkal foglalkozik és nem a nőkkel. Ha nőkkel töltötted volna a gyúrási időd, akkor lehet sörhasad lenne, de a nők is jobban szeretnének: mert jobban ismernéd őket és jobban értenél hozzájuk.. Ehelyett a vasdarabokhoz értessz."

és mi van akkor ha én nem akarok érteni hozzájuk? :D mi van ha sztem nem tárgyak? mi van ha szerintem nem lehet hozzájuk érteni mert mind különböző személyiség? :D na akkor mi van?

am meg sztem 3 féle ember "gyúrós" létezik

1. Az aki vmiért elkezdte túlnőtt rajta, és mára már hobbiként tekint rá, versenyekre jár, nagyon komolyan veszi és tényleg ilyen izomkolosszus.

2. Aki tipikusan a nők miatt kezdi folytatja és abbahagyja amint lesz barátnője vagy alábbhagy a kitartás, ezek a tipikus nagybutamacsók menő plázacica barátnővel meg bmwével. az általánosítás. ebből van a legtöbb.

3. Aki lehet h nő miatt kezdte, de rájött h igenis szükség van a mozgásra, már maga miatt csinálja valószínüleg soha nem fog versenyekre járni vagy hobbiként tekinteni rá, egyszerűen beszervezi a hétköznapjaiba kikapcsolódásként.

lehet vitatkozni XD

2011. jún. 9. 11:59
 10/15 anonim ***** válasza:

Akkor én most felteszek egy másik kérdést, ha a kedves kérdező megengedi. Miért van az, hogy a kigyúrt úriemberek lenézik és tunyának, edzetlennek nézik azokat, akiken nincs annyi izom, mint egy közepes méretű medvén? Először is a sport nem csak a gyúrásból áll, és nem minden sport eredményez látványos izmokat. Én kiskorom óta tájfutok, egy átlag verseny 5-12 km között változik, erdőben, gyakran nagyon nehéz terepen. Nekem, és általában a hosszútávfutóknak, nincsenek látványos izmaim, viszont háj sincsen rajtam semmi, ráadásul kicsit több kitartásom is van, mint egy átlag hobbi gyúrósnak, mert felemelni egy súlyt nem egy nagy kunszt, pár másodperc kitartás kell hozzá, persze sorozatban már nehezebb, de akkor is meg lehet állni pihenni stb. Ha én megállok akár csak fél percre is akkor elveszíthetem a versenyt, ezért, egy tájfutó, hosszútávfutó, maratonista, szerintem sokkal inkább sportol, mint a mostani divatgyúrogatós többség. Mi akár órákon át futunk, és képesek vagyunk még az utólsó kilométereken is gyorsítani, csak azért, hogy legyőzzük az ellenfelet. Egy átlag gyúrós el sem tudja képzelni, hogy milyen az, amikor több tíz percen keresztül nem kapsz normálisan levegőt, a teljes vitálkapacitásodat és az összes légzési segédizmodat maximálisan kihasználod. Na az az igazi kitartás, és az igazi fájdalom.

És mi történik, ha találkozom egy gyúróssal? Lenéz, mert nekem nincsenek dagadó izmaim, szerinte mi csak kis nyeszlett szarok vagyunk.... Holott ők 90%-ban még egyetlen normális sportversenyen sem vettek részt, csak a konditeremben emelgettek, meg zabálták a tejsavót. Hát én ezért nem bírom a gyúrósokat.

Szerintemők komolyabb sportemberek, mint a gyúrósok 99%-a

[link]

2011. jún. 9. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!