Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ekkora testhez ez nem túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora testhez ez nem túl pici? Lányok válaszoljanak.

Figyelt kérdés

Tehát 186 centi vagyok és olyan 95-100 kg és teljessen büszke lennék a testemre mert mindenhol rendbe vagyok, tényleg izmos vagyok tisztába vagyok magammal..

De viszont szerintem egészegyszerűen nem illik rám a farkam 14,5 cm...és én annak a híve vagyok, hogy igenis a méret számít. És hát f**m?:/ k*rva sz@r érzés úgy bele nézni a tükörbe, hogy tökéletes test és akkor ott van egy ilyen szutyok:@...na most tudom viccessen hangzik..de ne vígasztaljatok hanem inkább írjátok meg amit tényleg gondoltok.

2011. jún. 9. 00:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A kerülete annyi, nem az átmérője... Seggtitánok.

Különben pont jó méretű, nekem ez az ideális méret. Nagyobbal már fájna.

22L

2011. jún. 9. 09:20
 12/18 A kérdező kommentje:

igen testépítéssel foglalkozom (nem szedek semmi féle steroidot) tehát nem az a bajj...

Hanem nem vagyok pusztán meg elégedve vele. Am hasznossak voltak a válaszok tényleg:/ 18 éves vagyok.

Ja és már műtétbe is gondolkodtam de hát nem tudom..

Az a forró vizes izé meg nem igazán tudom micsoda.

2011. jún. 9. 11:24
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem kell ezen aggódni,én barátom sem kis termet (hozzám képest nézve), 180 centi magas 82 kiló, állandóan gyúrni jár, és mégis 13 centis van neki és hidd el,én mégis élvezem,annak ellenére,hogy rengeteg csaj mondja,hogy 17 centi körülivel élvezi csak. Ez éppolyan nagy butaság,mint nálunk az örökös mellméret kérdés...

Szóval az a "kis szutyok",ahogy Te fogalmaztad, hidd el,hogy nem is olyan kicsi. ;)

19/L

2011. jún. 9. 11:26
 14/18 A kérdező kommentje:
ma 01:59 válaszoló...igen na pont az, hogy nem tudom elviselni , ha valaki "jobb" nálam..:/ de hát igen valahogy elfogadom vagy nem tudom és kösz a válaszokat.
2011. jún. 9. 11:29
 15/18 anonim ***** válasza:
a hüvely 8 cm körül van. Mondjuk változó, de nem hiszem, hogy 5 centi. Akkor a tampon is aligha menne be
2011. jún. 9. 11:56
 16/18 anonim ***** válasza:

Az én barátom farka 13 cm, és nagyon jó vele a szex. El is értem a hüvelyi orgazmust.

Tehát nem a méret a lényeg, hanem a TECHNIKA!!!

2011. jún. 9. 14:11
 17/18 anonim ***** válasza:

a forró vizes megoldásról olvashatsz itt:

[link]

több embert is megkérdeztem már itt, és mindnek használt,ahogy nekem is. Nem teljesen úgy csinálom ahogy a leírás mondja, mert nincs annyi időm. Ezért csak kevesebbet csinálom, de így is nőtt már majdnem 1,5 centit, úgyhogy alig 2 hete kezdtem el. egy próbát megér nem? semmit sem kell szedned, semmi mellékhatás. megéri elolvasni. műtétre semmi képp ne menj el ilyen probléma miatt.

2011. jún. 9. 20:04
 18/18 A kérdező kommentje:
okés megnézem köszi;)
2011. jún. 9. 22:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!