Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ekkora testhez ez nem túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora testhez ez nem túl pici? Lányok válaszoljanak.

Figyelt kérdés

Tehát 186 centi vagyok és olyan 95-100 kg és teljessen büszke lennék a testemre mert mindenhol rendbe vagyok, tényleg izmos vagyok tisztába vagyok magammal..

De viszont szerintem egészegyszerűen nem illik rám a farkam 14,5 cm...és én annak a híve vagyok, hogy igenis a méret számít. És hát f**m?:/ k*rva sz@r érzés úgy bele nézni a tükörbe, hogy tökéletes test és akkor ott van egy ilyen szutyok:@...na most tudom viccessen hangzik..de ne vígasztaljatok hanem inkább írjátok meg amit tényleg gondoltok.

2011. jún. 9. 00:55
1 2
 1/18 napietus ***** válasza:
100%

a női hüvelynek az első 5 cm-én vannak nyomásra érrzékeny idegek. másként nem tudnánk még tampont sem hordani. szóval ez a méret-izé a Ti hülyeségetek csak.

egyébként meg szerintem nem kicsi, és sokkal fontosabb, hogy jó a tested, mint hogy mekkora a farkad (fentiek miatt).

2011. jún. 9. 00:58
 2/18 anonim ***** válasza:
70%
te fogyatékos vagy. vágd le azt dobd oda a kutyádnak, neki elég lesz vacsira...
2011. jún. 9. 01:01
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az első válaszolóval. Az a 14,5 cm nem is olyan kicsi,sok olyan pasit ismerek akik jól néznek ki és 15-17 cm közötti farkuk van. Szerintem a test kinézetem (izom,magasság,súly) sokkal többet számít.

Milyen vastag? Mert én úgy gondolom a vastagsága sokkal fontosabb. Amúgy a hüvely tényleg csak kb. 5 cm hosszú,persze ez kitágul és hosszabb lesz felizgatás/szex közben, de ahhoz hogy egy csajnak jót tudj csinálni elég a farkadból 5 cm.

Nagyon úgy se tudsz mit tenni,próbáld elfogadni magad és hidd el akkor könnyebb lesz! Megműtetni vagy hasonló beavatkozásra szánni magad szerintem felesleges,mert még a végén impotens leszel vagy 15 cm-es f*szod se lesz.

2011. jún. 9. 01:05
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát képzeld, nekem a barátom 15 centis farka is tud fájdalmat okozni, ha nagyon vadul szexelünk... Úgyhogy nekem pont ideális lenne egy 13-14 centi, 16nál nagyobb már semmiképp sem. Így is sajnálom, hogy a barátomnak bizonyos pózokban vissza kell fognia magát...

Egyébként pedig nem a külső számít, pláne nem a farkad mérete. Az számít, mi van a fejedben és a lelkedben. Legalább is nekem.

Azt gondolom, hogy szánalmas, hogy a pasik azt hiszik, a farkuk mérete ennyire számít, és fogalmuk sincs róla, hogy a nőknek mekkora hüvelye van... 7-9 cm, a G-pont (bár egyes tudósok szerint nem is létezik, és az orgazmust a hüvelybemenet és a csikló ingerlése váltja ki szex közben) 3-4 cm-nél van. Így nincs az a 10 centis farok, amivel ne lehetne örömöt szerezni, ha ügyesen használja az ember. Viszont abból kifolyólag, hogy egy extrém méretű hüvely is max 15 cm, egy ennél nagyobb farok már simán fájdalmat tud okozni. Ha ezt egy fiú így logikusan végiggondolná, akkor rájönne, hogy jobb, ha a lány is élvezi, és nem fájdalmat okoz neki, így jobb, ha átlagos mérettel rendelkezik (14-15cm).

20L

2011. jún. 9. 01:06
 5/18 A kérdező kommentje:
háát igen csak, hogy alapból már olyan sportot űzök ami elégedetlenségre neveli az embert..és legszívesebben farokra gyúrnák..:/ am 12-13 cm körül van a kerülete mármint vastagságra.. elég nehéz elfogadni magát az embernek.
2011. jún. 9. 01:11
 6/18 anonim válasza:
Nehogy azt mond mar h majdnem vastagabb a pö***d mint amilyen hosszu! :O Hany éves vagy? :)
2011. jún. 9. 01:37
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudsz mit tenni.

Egyébként meg a nők kamuznak.Az átlagtól enyhén nagyobbat szeretik,de a normál hosszúságú,átlag fölötti vastag náluk a favorit.

Emlékszem még régebben egy haverommal közösen dugtunk egy csajt és amikor ő dugta a kb te méretű farkával csak simán tetszett neki,de amikor én benyomtam az átlagtól nagyobb farkam,akkor adott csak igazán kéjes,nyögéseket.

2011. jún. 9. 01:59
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Te lökött vagy barátom... Ekkora farokkal tessék szépen csöndben maradni ha meg nem tetszik lehet választani a kutyás megoldást.

Csak a tágabb nőket érdekli mellesleg a méret...

2011. jún. 9. 03:49
 9/18 anonim ***** válasza:
Volt már dolgom ilyennel is,olyannal is..Szeretem én a fájdalmat szex közben,de a pasinak akkora f*rka volt,hogy egy percét nem élveztem.Nem is tartott sokáig. A másiknak akkora lehetett kb,mint neked és nagyon jó volt vele az ágyban.Így is volt,amikor fájt,de az pont az a kategória volt még,hogy "ez az csináld,azt akarom hogy fájjon".Úgyhogy téved az,aki azt mondja,hogy a nők az átlagnál a picit nagyobbat szeretik stb..Nem szabad ilyen következtetést levonni.Van ebből is,abból is.Az viszont tény,hogy mekkora a hüvely,ebből következően az is,hogy a nagyon nagy nem a legjobb.
2011. jún. 9. 08:29
 10/18 anonim ***** válasza:

a mérettel nem tudsz mit kezdeni, bár van egy hagyományos módszer. ha itt rá keresel (pénisz növelés) találsz is egy forró vizes módszert, ami akár hiszitek akár nem, beválik. nagyon sokat természetesen nem változtat a méreten, max 2 centit, de valakinek épp annyira van szüksége.

amúgy testépítő vagy? vagy sportolsz valamit? csak kíváncsiságból kérdezem.

2011. jún. 9. 08:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!