Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi a barátom, hogy megfogjam a péniszét?
Már gondoltam rá,h rákérdezek,de olyan cikinek érzem és nem tudom hogyan fogalmazzam meg a kérdést ugy h ne tünjön olyan... izésnek.Na,tudjátok.
Nem hiszem h attól tartana h ha megfognám elmenne... normál ideig szokott tartani az együttlét. És én általában akkor szeretném megfogni neki, mikor neki állunk előjátékként. gatyán keresztül megengedi ilyenkor,szóval nem értem
Jó lenne pasik is válaszolnának h ők h vannak ezzel a dologgal
Eléggé furcsa...nem értem férfi létemre(28).
Pedig élvezetesebb ha nincs az emberen boxer. Mindenesetre én engedem. Csak az övét akarod megfogni? :)
Először is: csak végső esetben kezdj el gondolkozni a válaszomon! Nekem a kérdésedről ez volt az első gondolatom, de remélhetőleg nem így van.
Szóval... nem lehet, hogy nem is pasi? Hanem egy lánytestű-férfilelkű emberke, aki pasiként él, imád téged, és nem meri elmondani? Amikor "odabent" van, akkor könnyen úgy gondolhatod, hogy az a valami, az egy élő "szerv", de ha kézzel érnél hozzá, egyből kiderülne a dolog.
Hát, én azért remélem és kívánom a legjobbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!