Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy részegen lefeküdtél valakivel és nem emlékszel rá?
Fujj most váááá undorító....ezt nem kellett volna leírnod.
Az egy dolog,hogy meleg vagy de ilyen "részletesen" leírni áááh.
Elment az étvágyam:S
Nekem volt. Kétszer. Emlékeim vannak. Egész életemben ekkor kétszer voltam részeg.Mivel ezek szerint nem vagyok "normális" amikor iszok, ezért ma gyakorlatilag már semmit...
-Az egyikben a történésekre emlékszem ugyan, de sem a fiú nevére, sem az arcára nem emlékszem. A kocsmából vittem haza, hivatalosan hazakisért, mert féltett, de a haza nem a kapuig tartott, hanem az ágyamig.
-A másik cikibb, fesztiválon voltunk a Párommal(akkor 2 éve éltünk már együtt, mára ez már 6 év, és babánk is van). A haverjaival voltunk közös faházban. Összevesztünk, ők elmentek koncertre, én meg végigkóstoltam mindent, amit csak találtam. Aztán mikor előkerültek, nekiestem. Csak épp azt nem vettem figyelembe, hogy a haverja is bejött vele a szobába. Sötét, volt, Ő is ivott, azonnal elnyúlt az ágyán. A Párom odajött, megpuszilgatott, én meg egyszerűen megtámadtam. Eddig van meg a sztori kb. Azt mondja olyan trágár előtte és utána sem voltam soha. Ezekre a dolgokra nem emlékszem. Azt is csak kb 2 éve tudtam meg, hogy a haverja mindent végignézett. Egyszerűen szeretnek, és tapintatból nem akartak hülye helyzetbe hozni.:-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!