Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy részegen lefeküdtél valakivel és nem emlékszel rá?
Igen.
Egyetemen történt meg. Rémlett, hogy nem egyedül mentem vissza a koliba. (Koedukált kollégium, három ágyas szobák.)A szex megtörténte és a lány barna haja megmaradt, de azon kívül semmi. (Leszámítva a paplanon maradt árulkodó foltokat.)
Azt viszont nem hiszem, hogy valaki olyan satu részeg legyen, hogy semmire se emlékezzen.
Velem volt ilyen, és épp itt kértem tanácsokat tegnap. Én a fiam főnökével feküdtem le s.eggrészegen, és csak az előjátékra emlékszem, amikor letérdeltem elé a kertben. És igen, én is az alsónadrágomon láttam az egyértelmű foltokat, abból voltam benne biztos, hogy együtt voltunk.
43 / f
Hadd ne részletezzem, biztos vagyok benne, hogy megcsinált a főnök. De privátban leírom neked, honnan tudom, de szerintem egyáltalán nem tartozik a tárgyhoz, és nem is érdekelnek a részletek mindenkit. Egyébként, megtaláltam a spermáját a fenekemen és az ágyban is.
43 f
Ezt lexikonban olvastad hogy ilyen részegen nem áll fel az embereknek?
Lehet hogy neked nem megy, de másnak ettől még felállhat...
ma 01:11
Dehogy, már volt egy fiúval, és általánosítania kell. Holott akkor már gáz van, akármilyen körülmények között működnie kell.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!