Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van és hogy néz ki egy körülmetélt farok?
A muzulmán világban nem vagyok otthon.
De a bibliai parancsolatokat nem azért tartják be, mert logikusak, hanem, mert hiszik, hogy maga Isten mondta. A hívők nem kérdőjelezik meg Isten akaratát, és nem is várnak magyarázatot, hanem csak betartják azokat. Emiatt maradhatott fenn a vallás. Ha a történelem folyamán egy-két parancsolatot kihúztak volna, mondván, hogy értelmetlen, a végére maga a vallás is eltűnt volna.
Szerinted annak miért van értelme, hogy csak olyan állat húsát ehetik (a zsidó vallás szerint), aminek hasított a patája és kérődzik? A disznó sem azért tiltott, mert piszkos, meg a saját mocskában dagonyázik, hanem, mert nem kérődzik.
Hinni Istenben és kételkedés nélkül megtenni, amit mond, akkor is ha szerinted nincs értelme. Milyen hívő az amelyik azt hiszi, az ő logikája jobb, mint az Úré?
Ez a vallás lényege.
A zsidóknál is "isten mondta" meg a muszlimoknál is ezt tartják.... persze mindegyik a sivatagból kiindult törzsi megbélyegző, megjelölő típusú primitív vallás, ahol a tagokat megbillogozzák, így jelzik, hogy a törzshöz tartoznak. A zsidóknál még az elásott, már korábban meghalt fiúcsecsemőt is ki kell ásni és a 8. napon körül kell metélni.
Rajtam megcsinálták és nagyon rossz :(
Egészségügyi okokból, pedig eü. okok csak a cukorbetegségnél létezhetnek.... én meg nem vagyok cukros :(
Csak az orvosoknak így a legkényelmesebb, ha levágják az egészet :(
Jól megszívtam vele :((((
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!