Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak engem zavar?
Nem nagyon járok ebbe a kategóriába, de akárhány kérdést megnyitok, mindenhol megjelennek az erkölcs-tanácsadó szentemberek, akik szerint mindenki felelőtlen rib@nc/ aki 18 éves kora előtt (mondjuk 15 évesen) szexelni mer, nem vár fél évet, hogy az aktuális partnerével lefeküdjön, vagy nincs kapcsolatban, de lefekszik valakivel...
durvább kivitelben mi az, hogy házasság előtt dugnak...
Félreértések elkerülése végett évek óta párkapcsolatban élek, nem k*rok félre, de rohadtul idegesít, hogy valaki a szexuális élete miatt nézi le a másikat, és emiatt elítélni valakit, mert 1-nél több emberrel létesített testi kapcsolatot.
Lek*rvázni valakit, mert 14-15 évesen lefeküdt a barátjával, nem tenni különbséget, hogy egy részeg tini egyéjszakás kapcsolatáról van szó, vagy egy hosszabb kapcsolatban történik meg a dolog.
Ha egy tizenéves felelőtlen, és becsúszik a gyerek... az többnyire a szülő hibája, a kellő felvilágosítás hiánya, később a félelem, mert nem meri otthon elmondani, kiírja ide a kérdést, és még jobban bele kell rúgni.
(Nem a tizenéves kori szexről kellene ítélkezni, ha tisztában lennének a dolgokkal, mert valaki lenne szíves elmagyarázni nekik, miért és hogyan védekezzenek, mert ha nem, milyen következményekkel számolhatnak, nem lenne ennyi "felelőtlen" tini, nem lenne ennyi abortusz, ennyi szerencsétlen, becsúszott kisbaba, és nehéz sorsok...)
Ezek pont azok az emberek, akik más szemében a szálkát, sajátjukban a gerendát nem veszik észre.
Nem bíztatok senkit semmire, de ez már jó ideje bennem van.
Ti mit gondoltok erről?
nem olvastam el miről írnak a többiek.
szerintem több dolog miatt:
lehet:
csak a ,,szentfazékoknak" van arra idejük hogy ide írogassanak osztva az észt, ahelyett hogy..
mert itt buta emberek buta kérdéseket tesznek fel, és eszerint válaszolnak rá
normális, érett fiataloknak nem hiszem hogy így kellene lerendezniük a problémájukat, kétes válaszok szavahihetőségében bízva.
A megcsalós példáddal engem igazolsz, hiszen alkalmiból szedte össze a fertőzést a másik fél.:) Amúgy meg a megcsalást kár ide keverni, meg idevenni, mert az már tényleg a legaljább dolog.
Azt mondjuk megfigyeltem érdekes mindig azoknak van bajuk a leribancozással, akik élnek az alkalmi szex lehetőségeivel. Engem soha nem ribancoztak le, nincs is olyan ok, amiért le kéne, ezért nem zavar, hogy mást meg valószínű némileg joggal ilyen jelzővel illetnek. Akinek nem inge az, meg nem veszi magára.:)
A ribanc jelző meg nem feltétlen jelenti azt, hogy egyébként egy akár buta, vagy akár műveletlen egyénről beszélünk, ez csak egy bizonyos tulajdonságát minősíti, ez még nem zárja ki azt, hogy egy rendes ember legyen más téren. Bár férfiaknál általában a falu bikája "imázs" összekapcsolódik a bunkó, tapló jelzővel is.:)
Amúgy itt az egyik válaszoló írta a fertőzést meg hibaszázalékot stb, korábban meg a kérdező linkelte be azt a kérdést, ahol egy huszonéves lány a barátjával folytatott szexkapcsolatáról írt. Annyi idősen akkor sem tartaná meg a gyereket, ha a barátjával történne, főleg, hogy a válaszokból kiderül, egyetemistáról van szó. Gondolom védekeznek egyébként, bár erről nem volt említés, de tegyük fel, hogy igen. És mivel állandó partner, a fertőzésveszély sem nagyobb, mint egy párkapcsolatban. És mégis elég sokan ribancozták le. Az igényesség is megint érdekes kérdés... Egy barátjával van, nem egy vadidegennel. Ráadásul olyan, akivel talán össze is jönne, de tudja, nem tartana sokáig. Akkor ezzel mi a baj, és ő ettől miért ribanc? Mert ebben tényleg csak az van benne, hogy hogy ítéled meg a másikat a szexuális élete miatt, amiről ugye nem is tudsz az ismerőseid között.
Ha egy 14 éves lány belemegy egy egyéjszakás kalandba némi drogért cserébe, az persze, hogy ribi... De most nem az ilyenekről van szó.
19/N
Végre valaki, aki különbséget tud tenni:-D
Amit utoljára írtál, erre mondtam én is, hogy nem mindegy, ki hogyan, és milyen körülmények között.
(Pl ha valaki lefekszik az exével, de közben egyik sincs kapcsolatban, azt is mire föl rib@ncozzák le... Na meg senkiről nem állít ki semmit a szexuális élete. Aki így gondolja, lehet, hogy pont a számára legértékesebb, legszimpatikusabb barát csinál olyan dolgokat, ami neki esetleg nem tetszene, ha tudná, egyébként meg nagyon jóban vannak... nem tud róla:-D)
77%-os, neked miért kell mindenki után írni valamit?
Van egy véleményed, kész, megértettük, nem is neked válaszoltam, nem értem, hogy miért kell túlragoznod az egészet.
Természetesen az ír ide, aki akar, de nem kell 60x ugyanazt leírnod, Te így gondolod, más meg máshogy...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!