Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez csak engem zavar?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak engem zavar?

Figyelt kérdés

Nem nagyon járok ebbe a kategóriába, de akárhány kérdést megnyitok, mindenhol megjelennek az erkölcs-tanácsadó szentemberek, akik szerint mindenki felelőtlen rib@nc/ aki 18 éves kora előtt (mondjuk 15 évesen) szexelni mer, nem vár fél évet, hogy az aktuális partnerével lefeküdjön, vagy nincs kapcsolatban, de lefekszik valakivel...

durvább kivitelben mi az, hogy házasság előtt dugnak...

Félreértések elkerülése végett évek óta párkapcsolatban élek, nem k*rok félre, de rohadtul idegesít, hogy valaki a szexuális élete miatt nézi le a másikat, és emiatt elítélni valakit, mert 1-nél több emberrel létesített testi kapcsolatot.

Lek*rvázni valakit, mert 14-15 évesen lefeküdt a barátjával, nem tenni különbséget, hogy egy részeg tini egyéjszakás kapcsolatáról van szó, vagy egy hosszabb kapcsolatban történik meg a dolog.

Ha egy tizenéves felelőtlen, és becsúszik a gyerek... az többnyire a szülő hibája, a kellő felvilágosítás hiánya, később a félelem, mert nem meri otthon elmondani, kiírja ide a kérdést, és még jobban bele kell rúgni.

(Nem a tizenéves kori szexről kellene ítélkezni, ha tisztában lennének a dolgokkal, mert valaki lenne szíves elmagyarázni nekik, miért és hogyan védekezzenek, mert ha nem, milyen következményekkel számolhatnak, nem lenne ennyi "felelőtlen" tini, nem lenne ennyi abortusz, ennyi szerencsétlen, becsúszott kisbaba, és nehéz sorsok...)

Ezek pont azok az emberek, akik más szemében a szálkát, sajátjukban a gerendát nem veszik észre.

Nem bíztatok senkit semmire, de ez már jó ideje bennem van.

Ti mit gondoltok erről?

2011. jún. 8. 20:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%
ez engem is nagyon zavar már hogy olyan sok itt a szentfazék pl: én 15 évesen vesztettem el a szüzességem, mert a barátommal már 3 éve együtt vagyunk...erre olyan 10-en leribancoztak.
2011. jún. 8. 20:37
 2/17 anonim ***** válasza:
változik a világ. egyre fiatalabban kezdik a szexuális életet a fiatalok. de akik felelőtlenek azok általában többnyire még nem elég érettek ehhez. de kamaszkorban elég máshogy gondolkodik az ember. nehezen látja be ha hibázik, ha vmit nem jól csinál v éppen nem tud.
2011. jún. 8. 20:57
 3/17 husdo válasza:

Szerintem a fiatalok képesek ezt túl korán elkezdeni. Vagy nem is tudják hogy mit csinálnak, vagy tudják és gyorsan ki akarják próbálni. Lehet ebből rossz élmény nekik, vagy nem rossz élmény hanem lelki sérülés, amit sok ideig magukban hordozhatnak. Nekem az első szexuális kapcsolatom 18 évesen volt, de bánom, mert nem álltam rá készen még akkor sem. A szakítás után (én szakítottam) még sokáig magamban hordoztam egy mély sérülést.

Ha most tőlem megkérdezné bárki hogy 15 évesen készen állhat e a szexre valaki akkor azt kell hogy mondjam a tapasztalatom alapján hogy 95% hogy nem. Ha valaki felteszi ezen az oldalon a kérdését, akkor nem azt szeretné szerintem hogy mindenki egyformán válaszoljon és konkrétan mindenki ugyan azt az oldalt képviselje. Valószínű hogy egy árnyalt képet szeretne kapni a témáról. Arról nem tehet szerintem senki hogy az élettapasztalata alapján mit gondol.

20/F

2011. jún. 8. 21:41
 4/17 anonim válasza:
Én viszont feltenném azt a kérdést, hogy bárki is milyen alapon ítéli meg, hogy a másik mikor válik 'elég éretté' hozzá. Ez az ő döntésük, és szerintem is a megfelelő tájékoztatás a lényeg. És mi van azokkal, akik védekeznek, de mondjuk gyári hibás a gumi és kiszakadt? És mondjuk már nem vehet be több esemény utánit, mert olyan szerencséjük volt, hogy azt már kilőtték. A tiniket hajtja az ösztönük, ezt tudomásul kéne már venni. Amúgy meg talán segítene, ha a tévében főműsoridőben nem a playboy lányok melleit mutogatnák...
2011. jún. 8. 21:48
 5/17 anonim ***** válasza:
Only a fool would take anything posted here as fact. Magyarul az internetet nem kell komolyan venni. Mindenki azt ír amit akar. Még akár az is lehetne hogy van 5 ember az egész oldalon 20 accounttal és ők írnak mindent (csak példa).
2011. jún. 8. 22:06
 6/17 A kérdező kommentje:

Első: Az ilyesmikre gondoltam, hogy őket nem érdekli, hogy 3 éves kapcsolat, akkor is rib@nc vagy, mert 15 évesen szexeltél, én is, mert én még annyi se voltam...:-/ (Nem számít, hogy 23 leszek, és együtt élünk, közös gyerekünk van, és 8 év mögöttünk...)

ma 21:41

A személyes tapasztalatokkal, eltérő véleményekkel semmi gondom.

Említek konkrét példát, hogy jobban megértsétek.

Esetleg lehet, hogy van, aki olvasta anno, szóval volt itt egy kérdés, anyuka tette fel, hogy milyen fogamzásgátlót ajánlanának a 15 éves lányának (asszem 1-1,5 éves kapcsolata volt a lánynak).

És egy csomóan letámadták, hogy ők nem fogamzásgátlót íratna fel, hanem sz@rrá verné a kis rib@ncot, hát nem szégyenli magát, hogy 15 évesen viszket a pic$ája, és milyen anya az ilyen, aki még támogatja is ebben...

Vagy itt egy másik kérdés, ezt pont megtaláltam, itt is vannak olyan válaszok, amik nem tapasztalatmegosztásról, hanem ítélkezésről szólnak...

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Vagy ez, ez aktuálisabb is!

2011. jún. 8. 22:18
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el mindent, én nem tartom magam szentfazéknak. Én az arany középút híve vagyok, van különbség a házasság után szexelek és belemegyek egyéjszakás kapcsolatokba között. Szerintem meg egyébként mindenkinek joga van a saját véleményéhez. Érdekes nekem soha nem kell megvédeni magam semmiféle indokokkal, mindig pont az általam r*bancnak (mellesleg ezt így ebben a formában ki sem szoktam írni, csak a véleményem) titulált lányok jönnek a durva szavakkal, meg próbálják igazolni önmagukat. Az, hogy valaki k*rva vagy r*banc az egyébként is tény, nem értékítélet. Az előbbi pénzért teszi, az utóbbi nem kér pénzt de nem az érzelmek, párkapcsolat, szerelem motiválja, hanem a vágyai kielégítése. A puszta vágyak kielégítésére ott az önkielégítés, nincs hibaszázalék, se terhesség, se fertőzésveszély. Egy másik emberrel meg akkor létesítek szexuális kapcsolatot, ha lelki kielégülésre is szükségem van nemcsak testire. És szerintem elég nagy baj, hogy se a nők, se a férfiak nem tulajdonítanak annak jelentőséget, hogy gyakorlatilag akár vad idegen előtt nyílnak meg oly módon, hogy meztelenre vetkőznek és magukba engedik. No de tőlem mindenki azt tesz, amit akar, én sem fogadtam apácaságot, még sem adom oda magam akárkinek, csak a páromnak.
2011. jún. 8. 23:29
 8/17 A kérdező kommentje:

Hibaszázalék, terhesség, fertőzésveszély párkapcsolaton belül is előfordulhat, akkor is, ha vigyáz az ember (mert ugye már ezt leírta valaki, hogy a védekezés sem 100%-os.)

Volt 2 db 1 éjszakás kapcsolatom, egyiket sem ismételném meg, sőt, a másodikra nyugodt szívvel mondhatom, hogy életem legsz@rabb éjszakája volt.

De nem azért, mert az ilyen az csak sz@r lehet, hanem mert alapból olyan lelki állapotban voltam, hogy mind1 volt minden.

Rib@nc... Ez a szó végülis mindenkinél mást jelent.

Én inkább használom az olyan nőre, aki disco-ban, bulikban ringatja a pic$áját, meghívatja magát mindenre, mert azt hiszi, ő a világ közepe, és néhány koktél után mindenki azt tehet vele, amit akar.

Vagy aki dolgozni utál, de a pénzt azt nagyon szereti, és együtt van egy balekkal, aki fizeti a szolit, műkörmöt, póthajat, szilikoncsöcsöt, új ruhákat, cipőket, egy szóval minden igényét kielégíti, neki meg nem kell csinálnia semmit, csak szép legyen és tudjon szopni.

Nálam ezek a rib@ncok.

A véleményed tiszteletben tartom, mert a tied, és mindenkinek eltérő van.

Az az ember viszont magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, akinek a másik szexuális életétől függ, hogy mennyire értékes ember.

(Az önkielégítés meg kb olyan, mintha Valentin-napon magamnak vennék ajándékot...)

2011. jún. 8. 23:43
 9/17 anonim ***** válasza:

Ez nem a másik szexuális életével függ össze csak, hanem az igényességével, jellemével, sok mindennel.

Ha a párom mellett csúszik be a gyerek, mivel már érett felnőtt ember vagyok megtehetem azt, hogy nem vetetem el, mert ettől még ugyanúgy együtt maradnánk. fertőzést meg nem lehet elkapni állandó partner mellett, aki egészséges. Maximum partnertől függetlenül, amit szinte bárki elkaphat, uszoda, wc stb... De nem vitatkozom, mert tényleg felesleges.

2011. jún. 8. 23:48
 10/17 A kérdező kommentje:

Bocsi, ha félreérthető voltam, de nem rád értettem, hanem általánosságban.

Vegyünk példának mondjuk 18 éves fiatalokat, akik iskolába járnak, komoly kapcsolatuk van, de védekezés mellett becsúszik a gyerek.

Vagy ha az egyik fél nem hűséges, a másik meg az, és nem tud semmit, és a félrekúrós hazahozza a betegséget...

Vagy nem megy félre, hanem az előző hosszú kapcsolatából kapta el, de nem tud róla, mert nincs tünet, és átadja a párjának.

Az igényesség, a jellem meg szerintem nem függ össze az ember szexuális szokásaival, különben sem látszik kívülről, én sem tudom az ismerőseimről, hogy kivel mikor fekszenek le, és nem is érdekel, mert az ő dolguk.

(Igénytelenség, ha mondjuk egy utcai csövessel kefél az ember, de ha komoly kapcsolatot létesít vele, az ugyanúgy, itt már megint nem arról van szó, hogy...)

2011. jún. 8. 23:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!