Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha kiderült a 23...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha kiderült a 23 éves barátomról, hogy még szűz? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Én 17 éves vagyok, de már nem vagyok szűz, 2 hónapja vagyunk együtt. Múltkor jutottunk el odáig, hogy akkor szex, de nem állt fel neki rendesen, pedig amikor smároltunk, tapiztuk egymást előtte stb. akkor mindig éreztem hogy nagyon áll neki.

Éreztem, hogy van valami, ezért leálltunk, majd bevallotta, hogy ő még nem volt lánnyal.

Igazából nagyon meglepődte-mert egyáltalán nem úgy ért hozzám, mint aki szűz, és a petting során is jó volt-de ezt nem mutattam ki, és azt mondtam semmi baj, mert így is gondolom.

Nem akarom és nem is fogom ez miatt elhagyni, mert magas, jóképű, jól fizető munkája és kocsija van, nagyon rendes+intelligens, és nagyon szeret, de őszintén nem tudom most hogy kéne viselkednem.

Én olyan határozott pasikhoz vagyok szokva, akik irányítanak és ledöntenek az ágyba, ezért nem tudom mit csináljak hogy neki jó legyen. Amúgy meg sosem mondtam volna meg róla, hogy szűz.. Csak fura a helyzet, hogy 17 évesen elvegyem egy 23 éves önálló férfi szüzességét :D

Ti mit tennétek, hogy viselkednétek?

17/L

( bocsi kicsit hosszú lett :D )

2011. jún. 8. 20:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy ha itt mindenki félreértett kedves kérdező, akkor miért írtad ide az anyagihelyzetét, meg a munkáját, ha az olyan sokad rendű dolog nálad...

24/f

2011. jún. 8. 22:53
 22/30 A kérdező kommentje:
... nem foglak titeket győzködni,gondoljatok amit akartok:)
2011. jún. 8. 22:59
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Én mellesleg arra sem lennék büszke, ha 17 évesen már határozott pasikhoz lennék szokva, akik ledöntenek az ágyban. A stílusod nem éppen a legmegnyerőbb és tudod lehet valamit nem úgy gondolsz, ahogy, de így írásban teljesen az jön le, hogy egy kis pénzéhes tini vagy, aki szerint gáz, hogy a 23 éves pasija szűz, és nem tudja mit csináljon vele a már nagyon tapasztalt 17 éves lány.... Én elhiszem, ha te ezt nem így gondoltad, de akkor nem ilyen formában, és nem így kell kérdezni.

Egyébként meg pont ugyanazt kell csinálni, mint amikor nem szűz fiúval vagy, tapasztalatom szerint a szexet ösztönösen érzi az ember, nem szükséges semmit eltervezni, vagy túlbonyolítani.

2011. jún. 8. 23:37
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, elég rosszul fogalmaztál, ezért támadt neked mindenki.

Mit csinálj? Semmi különöset! Lehet, hogy a "leteperő" pasikhoz vagy szokva, de biztos neki is vannak igényei, te is írtad, hogy nem tűnt olyan tapasztalatlannak, szóval kialakul ez majd magától. Tehát nem számít, hogy te tapasztaltabb vagy, szerintem hagyd neki, hogy ő vezessen, hogy férfi lehessen :) Szerintem az a legfontosabb, hogy nem kell felelősséget érezned, csak azért mert, úgymond te fogod bevezetni a szexbe. Te legyél kedves, szeretetteli, figyelmes, gondolom ő is az. Szeressétek egymást kölcsönösen, te legyél kicsit megértőbb, türelmesebb, és mindig éreztesd vele, hogy nem az előélet a lényeg.

Biztos lámpalázas, lehet, hogy kis bizonyítási kényszert is érezni fog. A legjobb amit tehetsz, hogy viszontszereted, türelemmel.

Hajrá, sok sikert!!

21/L

2011. jún. 8. 23:37
 25/30 anonim ***** válasza:
55%

"Én csak azt nem értem, hogy ha itt mindenki félreértett kedves kérdező, akkor miért írtad ide az anyagihelyzetét, meg a munkáját, ha az olyan sokad rendű dolog nálad...

24/f"

SZERINTEM azért, mert érzékeltetni akarta, hogy a pasi rendes, dolgos, és nem egy hazug, alávaló senkiházi.

Én ezt éreztem ki....

2011. jún. 9. 00:11
 26/30 anonim ***** válasza:

"SZERINTEM azért, mert érzékeltetni akarta, hogy a pasi rendes, dolgos, és nem egy hazug, alávaló senkiházi.

Én ezt éreztem ki...."

és aki busszal jár és nincs jólfizető állása az hazug alávaló senkiházi, ugye?

2011. jún. 9. 02:51
 27/30 anonim ***** válasza:

Itt a pont utolsó. :D

Amúgy kezdhetjük összeszedni magunkat újra -ami nem baj önmagában, az már annál inkább, hogy már a 17 éves csajszik is az egzisztenciára buknak. Ebből kifolyólag a 17-18 éves fiúkkal szóba sem fog álni már senki a végén, így a harminc éves szűz férfi sem lesz ritka... :D

24/f voltam ismét.

2011. jún. 9. 12:06
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
én azért azt mondom erre, hogy azért 30 éves koráig ne legyen szűz senki, max., aki az akar lenni. Ha nem jön össze 25 éves korig, akkor szerintem már nyugodtan el lehet menni egy olyan hölgyhöz (természetesen egy igényeshez), mintsem hasztalan várni a semmire. Sokan pont azután jöttek össze a barátnőjükkel, mert az élmény hatására felszabadultabbakká váltak.
2011. jún. 9. 12:13
 29/30 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen annak, aki normális, építő jellegű hozzászólást írt:)
2011. jún. 9. 16:51
 30/30 anonim válasza:
persze persze .... hol van a sóhivatal emberek??:D:D
2011. dec. 17. 18:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!