Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha kiderült a 23...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha kiderült a 23 éves barátomról, hogy még szűz? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Én 17 éves vagyok, de már nem vagyok szűz, 2 hónapja vagyunk együtt. Múltkor jutottunk el odáig, hogy akkor szex, de nem állt fel neki rendesen, pedig amikor smároltunk, tapiztuk egymást előtte stb. akkor mindig éreztem hogy nagyon áll neki.

Éreztem, hogy van valami, ezért leálltunk, majd bevallotta, hogy ő még nem volt lánnyal.

Igazából nagyon meglepődte-mert egyáltalán nem úgy ért hozzám, mint aki szűz, és a petting során is jó volt-de ezt nem mutattam ki, és azt mondtam semmi baj, mert így is gondolom.

Nem akarom és nem is fogom ez miatt elhagyni, mert magas, jóképű, jól fizető munkája és kocsija van, nagyon rendes+intelligens, és nagyon szeret, de őszintén nem tudom most hogy kéne viselkednem.

Én olyan határozott pasikhoz vagyok szokva, akik irányítanak és ledöntenek az ágyba, ezért nem tudom mit csináljak hogy neki jó legyen. Amúgy meg sosem mondtam volna meg róla, hogy szűz.. Csak fura a helyzet, hogy 17 évesen elvegyem egy 23 éves önálló férfi szüzességét :D

Ti mit tennétek, hogy viselkednétek?

17/L

( bocsi kicsit hosszú lett :D )

2011. jún. 8. 20:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akarom és nem is fogom ez miatt elhagyni, mert magas, jóképű, jól fizető munkája és kocsija van..."

Hát Cunci, nő létemre azt mondom, remélem egyszer kifogsz majd egy pasit, akibe annyira szerelmes leszel, hogy mindent feladnál érte, majd kiderül, hogy csak dísznek tart...

Undorító basszus, hogy az anyagi helyzetét, meg a külsejét helyezed előtérbe. Meg sem érdemled, hogy veled tegye meg először. Na ilyenkor szégyellem, hogy a női nemhez tartozom. -.-

22L

2011. jún. 8. 20:26
 12/30 A kérdező kommentje:
nagyon félreértitek de mindegy is, ő úgyis tudja hogy mennyire szeretem, és bármit megtennék érte:)
2011. jún. 8. 20:30
 13/30 anonim ***** válasza:

"Nem akarom és nem is fogom ez miatt elhagyni, mert magas, jóképű, jól fizető munkája és kocsija van, nagyon rendes+intelligens, és nagyon szeret, de őszintén nem tudom most hogy kéne viselkednem. "

Itt van a lényeg! Szeret és te nem tudod mit kéne tenni? Ha szeretnéd, akkor nem érdekelne, hogy szűz, mivel ez csak egy állapot, nem betegség. Lehet, hogy sokat kell dolgoznia már évek óta, hogy megélhessen, nem tudom és ezért nem volt ideje a csajokra. Az pedig, hogy te párszor már széttetted valakinek a lábadat, még nem jelenti azt, hogy egy istennő vagy az ágyban. Egyébként is rendes tőle, hogy bevallotta, mert linkelhette volna azt, hogy rossz passzban van egy ideje, ezért nem megy. De gondolom, ha minimálbéren élne és busszal járna, akkor már rég kidobtad volna, de így persze fel lehet vágni a barátnők előtt és pletykálni, hogy milyen ciki, hogy ennyi idősen még szűz.

Hányingerem van az ilyen kis ribancoktól. És akkor a nők még csodálkoznak, hogy szarba nem nézik őket.

2011. jún. 8. 20:44
 14/30 anonim ***** válasza:
Lehet azért került bajba a sex közben,mert megtudta, hogy te màr nem vagy szûz. Ez is lehetne oka. Vagy elmondtad neki?
2011. jún. 8. 20:49
 15/30 anonim ***** válasza:

"jól fizető munkája és kocsija van"

nekem is megvan, nem akarsz engem kielégíteni?:D

"pontosan a sok kedvességét szeretném azzal viszonozni"

gondolom sok zsével kedveskedett neked :DD kedves és nagylelkü egy ürge a barátod :D

2011. jún. 8. 20:50
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem félre értitek...
2011. jún. 8. 20:54
 17/30 A kérdező kommentje:

eszem ágában sem volt elmondani a barátnőimnek meg senkinek, és nem azért mert megkért, hanem mert tudom, hogy érzékenyen érinti a dolog. majd pont azt fogom kinevetni, akit szeretek, nem? ..

és nem pénzzel kedveskedett, hanem a gesztusaival, hogy figyel rám és gyengéd velem, a családommal is tisztelettudó és még sorolhatnám. de mindenki magából indul ki.. ;)

2011. jún. 8. 21:04
 18/30 anonim ***** válasza:

"és még sorolhatnám" családot is eltartja

na figyelj ide: azonnal elégítsd ki a barátodat ha szűz ha nem, ha meleg, ha nem"megdolgozott" érte.

2011. jún. 8. 21:08
 19/30 anonim ***** válasza:

Igazabol nem ertem, hogy most akkor mi is a kerdes! Azt mondod, szereted... akkor meg mi a problema?

Lefekszetek egymassal, az elejen lehet, hogy nem lesz olyan jo, aztan majd kialakul a dolog, aztan elhettek boldogan, amig...

Egy uj kapcsolatban sem mindig jo a szex rogton az elso alkalommal, fuggetlenul attol, hogy a fiu es a lany sem szuz mar! Csiszolodni kell egymashoz!

Annak meg a kommunikacio es a sok-sok gyakorlas a titka!

2011. jún. 8. 21:33
 20/30 anonim ***** válasza:

Itt az oldalon mindig azt mondják a srácoknak, akik prostival akarják elveszteni, hogy várják meg az igazit. Neki elvileg te lennél az, erre tessék!

Köszi amúgy, most adtad meg a muníciót a visszavágáshoz.

Készülj fel, hogy gyakran fogják majd linkelni a kérdésedet!

2011. jún. 8. 21:53
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!