Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról akiknek szép, de kicsi cicijük van, és minden más testrész bomba. +természetesség, és állítólag ritka szép arc? Gáz a kis mell?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 16:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
De lehet. Pl. apaszabály, hogy a zsírégetésnél a lányok melle fogy el először. :) Szóval a zsírt égetni csak nagyon módjával. :)
2011. jún. 8. 17:03
 12/22 A kérdező kommentje:

Meg szentem a lányokon is nagy a nyomás (nem mintha a fiúkon nem lenne) De kb. minden csak a külsőségekre épül. A mások kicikizése központi téma. És az a menő ha a lány szétégeti magát a szoliba, és fodrászhoz, körmöshöz rohangál. A fiúk meg rózsaszín cicababák.

Undorítóak ahogy széthullanak maguktól, és másokat lenéznek.

2011. jún. 8. 17:04
 13/22 A kérdező kommentje:

Alapból ilyen törékeny alkat vagyok, meg már kicsit kockás a hasam:S:D

De imádok sportolni, meg is örülnék nélküle:P

2011. jún. 8. 17:06
 14/22 anonim ***** válasza:
Kérdező: ha egyszer ezekre a dolgokra rájöttél, és te pedig eljutottál odáig, hogy nem követed őket ebben, akkor a továbbiakban miért háborogsz miattuk?
2011. jún. 8. 17:06
 15/22 A kérdező kommentje:

Mert mostanában történt, hogy a legjobb barátnőm ilyenné vált. (Nagyon fáj.)

És úgy veszem észre, hogy az emberek nagy része egyre primitívebbek, alig találok valami értéket(embert).

Központi téma a valóvilág... Komolyan 1 részt megnéztem, és több agysejtem pusztult el, mint egy kocsmatúrán:D

De most nem?:D

2011. jún. 8. 17:09
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, soha életemben nem voltam kocsmatúrán. A VV4-ből egy fél órát láttam, bőven sok volt.
2011. jún. 8. 17:16
 17/22 A kérdező kommentje:
Én csak kísérő voltam, láttam a többieket.
2011. jún. 8. 17:20
 18/22 anonim ***** válasza:
Kísérő?
2011. jún. 8. 17:20
 19/22 anonim ***** válasza:

ilyen velős gondolatokat egy kicsi mell-kérdés után, ez hihetetlen. tényleg milyen fejtegetésekbe kezdtél a mellek ügyében... atyám mire van időtök :D

amúgy a kocsmás megjegyzésed után azt hittem jófej csak vagy, de aztán továbbolvasva rájöttem, hogy te mindenkinek meg akarsz felelni.... nemtudom miért, de ez jött le.

amúgy, inkább iszom el az összes agysejtem, minthogy a ValóVilág nézése közben semmisüljenek meg :D

inni jó dolog =D

L

2011. jún. 8. 17:33
 20/22 anonim ***** válasza:
Én a kis melleket szeretem, nem szeretem a nagy "dinnyéket".
2011. jún. 8. 17:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!