Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról akiknek szép, de kicsi cicijük van, és minden más testrész bomba. +természetesség, és állítólag ritka szép arc? Gáz a kis mell?
Nem csak bután hangzik, az is...
Nézz szembe a tényekkel: van egy jó adag kisebbségi komplexusod a melleid miatt. Kérdés: hogyan várod el, hogy valaki más szeressen téged, ha te magad sem vagy képes szeretni önmagadat?
minden nő ezért rinyál. mert nagy melleket akar. akinek nagy mellei vannak azért rinyálnak hogy legyen kisebb, mert lógnak... a plasztikai sebészek meg ilyenkor dörzsölik a kezüket...
legyen a helyén, lehet tőlem pici is, csak melltartó nélkül szépen ott legyen ahol kell.
igen, bután hangzik :D
(=szerintem sem gáz)
Nem cigizek-rühellem, tovább tanulok...
Az a durva, hogy a barátommal nagyon szeretjük egymást, és halálra dicsér, fél évig nem hitte el, hogy járunk. Csak értitek sportolok- tehát a formákért megtudtam dolgozni. De ez ellen nem lehet mit tenni. Túl lihegem lehet.
Sőt! lehet jobb is így?:O Szentem egy nagyobb mell még a személyiséget is megváltoztatja... nem akarnék ilyen *flegmah* hulladék lenni:O
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!