Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm undorodik a szopástól, hogy lehetne segíteni ezen?
Én utálom a g*ci ízét, magával a cumival semmi bajom nem lenne. De ha nem is élvez a számba/arcomra, akkor is érzem az előnedven azt az ízt, csak kicsit gyengébb kiadásba, és egyszerűen a gyomrom fordul fel tőle. És ez nem azért van, mert nem szeretem a barátomat, meg nem vagyok szerelmes, én nagyon szívesen csinálom, csak egyszerűen kellemetlen az ízlelőbimbóimnak, erről pedig nem én tehetek és persze nem is ő. Ugyanígy utálom a saját ízemet is, még a szagát is...
22/L
Az ízen lehet változtatni.
Befolyásolják az elfogyasztott ételek:
ananásztól legendásan finom lesz, vagy csokitól, de pl cigitől, alkoholtól rossz ízű. Ezeknek utána lehet nézni.
Támogatom a "tedd a szájába, amíg alszik" indítványt. Csak vigyázz, rá ne harapjon!
eloszor ense kaptam be a baratomnak, es mondtam is neki h nem akarom, es azt mondta h jo, s semmit nem eroltetett.
es egyszer mikor egyuttvoltunk annyira megkivantam a baratomat, h bekaptam neki, es meg meg is lepodott, h h csinaltam meg mikor nem akartam
ugyhogy sztem ne eroltesd mert azzal semmit nem ersz, soot...
Gyerekek vegyetek Durex Play eper ízű síkosítót, ha nem bírjátok az ízeket! Finom íze van, rengeteg nyált csinál, kicsit olyan mint a régi durranós cukorka...beindítja a nyál termelést.....nálunk amikor megkívánjuk az orális sexet akkor csak annyit kérdezünk egymástól: eperszüret? :D és persze később lehet nem lesz szükség rá.....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!