Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm undorodik a szopástól, hogy lehetne segíteni ezen?
Figyelt kérdés
Próbálom meggyőzni, hogy csak nem lehet olyan rossz, kipróbálhatnánk kotonnal, de úgy nekem nem ér semmit szinte:S. Én sokszor kinyalom nem tudom ő miért undorodik az ilyenektől, hogy lehetne segíteni, hogy ne legyen iylen taszító számára?2011. jún. 8. 14:54
3/21 anonim válasza:
Soha ne erőltesd. Idővel, ha jól összecsiszolódtok, majd magától megteszi.
4/21 anonim válasza:
Az első pár hónapban én sem tettem meg neki. Előtte meg úgy voltam, hogy soha soha! És most mégis! :D
6/21 napietus válasza:
ha undorodik akkor undorodik. lehet, hogy ez változni fog nála később, de azzal, hogy elmagyározad, hogy miért is nem undorító, nem érsz el semmit, max. felidegesíted.
ez olyan dolog, hogy én pl. nem eszem belsőséget, mert undorítónak tartom. hiába kezdenéd el magyarázni, hogy de, pedig milyen jó is a vese meg a szív, attól még nem enném meg...
7/21 Kerria válasza:
meg kell tudnod, hogy az "íze" miatt vagy a tudata miatt van ezzel így.
Ha csak az íz zavarja, akkor a méztől, a nutellán át bármi segíthet a dolgon, aminek szereti az ízét. :)
Ha a tudat, akkor várnod kell, erőltetni nem szabad.
8/21 anonim válasza:
én pl úgy hatottam a barátnőimre, h elmeséltem h mennyire szereti a barátom, meg h hogy kell csinálni. évekkel korábban vesztették el a szüzességüket, és régóta volt barátjuk,mégis én tanítottam őket, m előtte sosem csinálták. ha van vmi jófej barátnője, akivel tudsz beszélni, lehet h ő tudna hatni rá. tudod ilyen "nehogymár ő jobban bánjon a barátjával, mint én" szindróma hátha előtör. de ha nem válik be ez, akk dugd a szájába, amikor alszik:D
9/21 anonim válasza:
Én is undorodtam mert nagyon sok előnedve volt és olyan volt mint a takony... szóval nagyon nem szerettem. Tudom erről nem tehettek.
10/21 anonim válasza:
Próbálom meggyőzni, hogy csak nem lehet olyan rossz
Opjál le valakit és majd mondd el neki,hogy milyen volt. Ha neked sem tetszik a dolog akkor meg ne erőltesd rá.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!