Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen jelekből tudhatnám meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelekből tudhatnám meg hogy a férjem önkielégít?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 13:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. jún. 10. 12:32
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ja! Ha "hork-hork" helyett "csitt-csatt-citt-csatt- csittcsattcsitcsatt" jön az ágy másik végéből, akkor az gyanús lehet. :D
2011. jún. 10. 12:37
 23/28 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:37

Ja ez nálunk tényleg így volt :) Jó fej lehetsz,jót röhögtem a beszólásodon :D:D

28L

2011. jún. 10. 12:45
 24/28 sörnyitó válasza:
Ezt csinálni kell, akkor is ha jó a nemi élete valakinek. Ez így egészséges, így vagyunk kitalálva. Ki kell üríteni a lejárt szavatosságú spermákat, mivel a nemzés a legfőbb feladatunk elvileg. Ugyan úgy, ahogy senki nem lesz igazán monogám sose. Lehet, hogy valaki tettlegesen nem csalja meg a párját, de tuti, hogy gondolatba igen...
2011. jún. 10. 14:55
 25/28 szamo77d ***** válasza:

Ha időnként előfordul, az nem probléma! De ha helyetted, a

veled való szex helyett csinálja, az már baj! Akkor nem kíván már téged. Meg kéne beszélni, de nem összeveszni

miatta!

2011. jún. 10. 16:25
 26/28 anonim ***** válasza:

"Ki kell üríteni a lejárt szavatosságú spermákat"

Akkor nyáron többször kell, mert melegben minden hamarabb megromlik. XD

2011. jún. 10. 16:34
 27/28 anonim ***** válasza:
Csempéssz viagrát a kajájába (nem tudom hogy működik a cucc), vagy valami vágyfokozót. Lepd meg valahogy, próbáld felpezsdíteni egy kicsit az unalmas hétköznapokat
2011. jún. 10. 16:59
 28/28 anonim ***** válasza:
ma 16:25. szerintem nagyon jó a válasz... próbáld meg felizgatni és ha csináljátok akkor vigyetek bele némi fantáziát(most nem azt mondom hogy kötözd meg és dominaruhában ostorozd halálra XD hanem...hogy mondjam?többféle pózban meg hasonlóban). kérdezz rá nyíltan hogy miért nem akar veled szeretkezni. az eredeti kérdésre: nemtom sorry. szerintem erre is kérdezz rá. am a többi válaszra: én férfi vok és nincs barátnőm( bár szeretnék)se feleségem(majd ezt is szeretném) mégse önkielégítek, pedig nincs semmi bajom.¤.¤
2011. jún. 10. 17:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!