Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen jelekből tudhatnám meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelekből tudhatnám meg hogy a férjem önkielégít?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 13:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Szia! hát igen! nem kellenek jelek. 99% hogy csinálja és nem fogod észrevenni! legalábbis az az egészséges ha csinálja. de esetleg lehet valami baj (lelki vagy testi) ami miatt nem maszturbál. ez mindenképpen szakorvosi eset,viszont nem mer beszélni róla még Neked sem! én is csinálom holott normális a nemi életem,de ez olyan dolog amit akkor is csinál az ember! 47F
2011. jún. 8. 14:26
 12/28 anonim ***** válasza:
Röviden úgymond(d), a változatosság gyönyörködtet...
2011. jún. 8. 14:39
 13/28 anonim ***** válasza:
Kedves 14:24! Megkérdezhetem hogy hány éves vagy és hogy férfi vagy -e? Jó a hozzáállásod, de nagyon kis tapasztalatlan vagy valami miatt...
2011. jún. 8. 14:43
 14/28 anonim ***** válasza:
Igen, igen. Aki nem veri rendszeresen a brét, az határozottan beteg. Külön szakrendelés is van erre a problémára... Szerencsére ez a vírus még csak a férfiak 1%-át érinti, úgyhogy egyelőre nem beszélhetünk járványról. XDDDDD
2011. jún. 8. 14:45
 15/28 anonim ***** válasza:

14:43

Nem, nem vagyok férfi és igen, biztos tapasztalatlan vagyok, te pedig biztos minden férfit ismersz a világon. :) Voltam olyannal, aki csinálta, voltam olyannal, aki nem. Voltam olyannal, aki fiatal korában csinálta, később már nem. Azért akivel 24 órából 24 órát töltesz, arról van fogalmad, hogy mit csinál és mit nem. Egyébként engem soha nem zavart.

2011. jún. 8. 14:54
 16/28 anonim ***** válasza:
75%

14:54

35F vagyok. Ez a téma annyira intim, hogy a férfiak is megtartják maguknak. Barátok ritkán tréfálkozva vele egymást közt, de nők előtt ez szinte tabú. A férfiak akikkel Te éltél és beszéltél valószínűleg nem voltak teljesen őszinték ezzel kapcsolatban. Annyit tudok elmondani, hogy a 35 és ennél fiatalabb korosztály önkielégít, még akkor is ha a világ legszebb nője van mellette, akkor is... Nem mondom hogy beteg, aki nem ezt teszi, de valószínűsítem... :)))

2011. jún. 8. 15:27
 17/28 anonim ***** válasza:

15:27

Nem állítom, hogy nem tévedek, bár akkor nagyon ügyes és legalább fél perc alatt végez, vagy a munkahelyén csinálja. Végül is jó feszültséglevezetés lehet. Hehe! XD

Egyébként a szexuálisan nincsenek tabuk. Egymás előtt mindent... :D

De ha tévedek és valami oknál fogva nagy titokban mégis csinálja (mármint ha egyedül van és nem velem), az sem zavar.

Bár azt is mondják, hogy minden nő masztizik, aki azt állítja, hogy nem, az hazudik, én mégsem élek vele. Legalább is ha egyedül vagyok, akkor nem.... :)

Viszont a kérdező problémája egész más. Szerintem akkor azért lehet valami baj, ha úgy önkielégít a férje rendszeresen, hogy közben vele nem foglalkozik.

33/N

2011. jún. 8. 15:50
 18/28 anonim ***** válasza:
Az önkielégítés egyik jele, hogy feltűnően gyorsan tud egy kézzel gépelni
2011. jún. 8. 21:14
 19/28 anonim ***** válasza:
Már eddig is írták, de a legegyszerűbb valóban megnézni a neten az előzményeket.
2011. jún. 9. 10:58
 20/28 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem hozzászólóval..

Amugy meg úgy tudod lebuktatni hogyha este lefekvés után alvást imitálsz,de ő még fent van,nálunk a párom 1-szer így bukott le..:)

2011. jún. 10. 12:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!