Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelekből tudhatnám meg hogy a férjem önkielégít?
14:43
Nem, nem vagyok férfi és igen, biztos tapasztalatlan vagyok, te pedig biztos minden férfit ismersz a világon. :) Voltam olyannal, aki csinálta, voltam olyannal, aki nem. Voltam olyannal, aki fiatal korában csinálta, később már nem. Azért akivel 24 órából 24 órát töltesz, arról van fogalmad, hogy mit csinál és mit nem. Egyébként engem soha nem zavart.
14:54
35F vagyok. Ez a téma annyira intim, hogy a férfiak is megtartják maguknak. Barátok ritkán tréfálkozva vele egymást közt, de nők előtt ez szinte tabú. A férfiak akikkel Te éltél és beszéltél valószínűleg nem voltak teljesen őszinték ezzel kapcsolatban. Annyit tudok elmondani, hogy a 35 és ennél fiatalabb korosztály önkielégít, még akkor is ha a világ legszebb nője van mellette, akkor is... Nem mondom hogy beteg, aki nem ezt teszi, de valószínűsítem... :)))
15:27
Nem állítom, hogy nem tévedek, bár akkor nagyon ügyes és legalább fél perc alatt végez, vagy a munkahelyén csinálja. Végül is jó feszültséglevezetés lehet. Hehe! XD
Egyébként a szexuálisan nincsenek tabuk. Egymás előtt mindent... :D
De ha tévedek és valami oknál fogva nagy titokban mégis csinálja (mármint ha egyedül van és nem velem), az sem zavar.
Bár azt is mondják, hogy minden nő masztizik, aki azt állítja, hogy nem, az hazudik, én mégsem élek vele. Legalább is ha egyedül vagyok, akkor nem.... :)
Viszont a kérdező problémája egész más. Szerintem akkor azért lehet valami baj, ha úgy önkielégít a férje rendszeresen, hogy közben vele nem foglalkozik.
33/N
Egyetértek az előttem hozzászólóval..
Amugy meg úgy tudod lebuktatni hogyha este lefekvés után alvást imitálsz,de ő még fent van,nálunk a párom 1-szer így bukott le..:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!