Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » PASIK! Szeretitek, ha orál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PASIK! Szeretitek, ha orál közben barátnőtök az ánuszotokat is izgatja?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 13:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
az én ánuszomat ne izgassa senki, az nem arra való
2011. jún. 8. 14:01
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
Pasim helyett válaszolok: ő egyértelműen imádja! Persze nem minden alkalommal. Háttal áll (hajol, "pucsít") előttem, kezemmel a farkát simogatom, számmal, nyelvemmel az anuszát! Nagyon fel tudja izgatni. Épp csak nyomást gyakorolok oda, nem dugom bele a nyelvem! Ez engem is nagyon felizgat!
2011. jún. 8. 14:39
 13/14 anonim ***** válasza:

nekem nagyon bejön, csak a legtöbb lány nem ilyen bevállalós mint az ide írók :(

25/F

2011. jún. 8. 16:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Bezzeg amikor arról van szó, h egy nővel análisan közösülni, vagy hújújj,(2pasi) egy ide(hüvely) egy oda(végbél), akkor mindenki odáig van, és hogy olyan prűdek anők, h ha ezt nem. Érdekes. pedig talán férfiakat több értelme van így izgatni. Szóval érdemes elgondolkodni, még mielőtt akár külsőleg, vagy ilyennel kapcsolatban "kritizálnak" bárkit is, legfőképpen fiúk.
2011. jún. 8. 16:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!