Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » PASIK! Szeretitek, ha orál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PASIK! Szeretitek, ha orál közben barátnőtök az ánuszotokat is izgatja?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 13:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Egyértelműen nem.
2011. jún. 8. 13:02
 2/14 A kérdező kommentje:
Mi ebben az egyértelmű? Nem az a kérdés, hogy bu*zi-e vagy? A pasiknak is ugyanúgy sok ott az idegvégződés, mint a nőknek, sőt, a pasiknak a végbélben van a G-pont is, vagyis onnan elérhető, de nem feltétlenül kell, hogy megujjazzon hozzá a partner, elég ha csak kívülről simogatja, esetleg a gátra nyomást gyakorol! :)
2011. jún. 8. 13:04
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
En szeretnem a mostani paromnak csinalni, de nem akarja:) Csinaltam mar pasinak es hatalmasat elvezett;) elveztem en is;)23L
2011. jún. 8. 13:06
 4/14 anonim ***** válasza:
25%
szőrös ánuszt egyértelműen nem
2011. jún. 8. 13:09
 5/14 A kérdező kommentje:
Kézzel gondoltam, miközben szájjal a hímvesszőt izgatja, közben kézzel-ujjal lejjebb símogat.
2011. jún. 8. 13:11
 6/14 anonim ***** válasza:
54%

Te feltettél egy kérdést, az első válaszoló válaszolt is, hogy ő egyértelműen nem. erre te letolod, hogy nem azt kérdezted, hogy bvzi-e?! Ő csak válaszolt.

Ha nem tetszik a válasz akkor minek kérdezel?

És a válasz a kérdésedre EGYÉRTELMŰ NEM

2011. jún. 8. 13:11
 7/14 anonim ***** válasza:
Nagyon izgató tud lenni még kézimunka közben is, bármikor...az is jó, ha csak azt ingerli. Ez úgymond olyasmi, mint nőknél, hogy egyszerre szeretik az újjazást és a csikló izgatását.
2011. jún. 8. 13:12
 8/14 anonim ***** válasza:
20%
szőrös ánuszt izgattok lányok
2011. jún. 8. 13:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam csinálni páromnak hogy nyalakodom,de az ujjamat nem használom.Te ujjazni is szoktad kedves kérdező?
2011. jún. 8. 13:18
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem, csak simogatni, vagy ha úgy adódik, volt, hogy a pillanat hevében épp csak az ujjam hegye csusszant be, de akkor meg is vadult a párom, mert baromi jó volt neki! Bár szándékosan tuti nem csinálnám.
2011. jún. 8. 13:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!