Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék kevésbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék kevésbé stresszes a szexben? Milyen módszerek segithetnek ebben?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
A nyugodt körülmények, külső, esetleg zavaró tényezők kikapcsolása. Hosszú előjáték. Teljes ellazulás.
2011. jún. 8. 11:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Én nagyon sokáig egyáltalán nem tudtam elengedni magam, mert folyton az járt a fejemben, hogy mi van, ha nem tetszem eléggé, mi van, ha valamit nem jól csinálok? Nagyon sokáig rányomta a bélyegét a kapcsolataimra. Ugyan jelenleg szingli vagyok, de a legutóbbi páromnál úgy voltam vele már a legeslegelején, hogy ha egyszer eljutottunk a szexig, az azt jelenti, hogy úgy, ahogy vagyok kíván. És mint olyan egy "idegen", úgy értem nem tudja miként viselkedtem azelőtt ilyen szituációban, tehát nyugodt szívvel azt csinálhatok, amit akarok.

Megpróbáltam elhitetni magammal, hogy igenis vonzó nő vagyok a számára, kizártam minden zavaró tényezőt, és egyszerűen megpróbáltam élvezni... És bejött. Meglepő módon tudtam élvezni a szexet, és miután sikerélményem is volt, egyre többet vágytam rá. :)

Szóval azt tudom tanácsolni, keresd meg magadban a "hibakódot", és próbáld meg "feltuningolni" magad érzelmileg. :)

2011. jún. 8. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!